ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πλέον ο Δίας έφτασε στο ζώδιο σας και θα παραμείνει για περίπου ένα χρόνο, γεγονός που θα σας δώσει τη δυνατότητα να επιτύχετε τους στόχους σας. Αλλά προσέχετε ο Δίας θέλει οργάνωση και σύνεση αλλιώς τα αποτεέσλαμτα δεν θα είναι αυτά που θέλετε. Τα αισθηματικά σας είναι σε μία πιο αδιάφορη κατάσταση, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να ετοιμάζεστε ψυχολογικά για όσα υπέροχα έρχονται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αφήστε τον ερωτισμό σας να λάβει ανεξέλεγκτες διαστάσεις γιατί το ταίρι σας θα ενθουσιαστεί με αυτή την εκδοχή σας. Πιο ήρεμα να λειτουργούν οι αδέσμευτοι για να μην πέσουν σε κακοτοπιές. Οικονομικά τα πράγματα παραμένουν στριμωγμένα αλλά θα έρθουν καλύτερες ημέρες. Πάντα φυσικά με σύνεση και λογική θα σας πρότεινα να παίξετε και κάποιο τυχερό παιχνίδι.

ΙΧΘΕΙΣ

Σε εφαρμογή πρέπει να βάλετε τα σχέδια σας που έχετε τόσο καιρό στο συρτάρι σας! Αυτό όμως να γίνει μετά από σωστή οργάνωση και σκέψη, έτσι ώστε να μην χαθεί ούτε χρόνος ούτε χρήμα. Φροντίστε να εμπιστευτείτε τα σχεδιά σας σε πρόσωπα γνωστά για την εμπιστοσύνη τους γιατί έχουν να σας δώσουν πολύτιμες συμβουλές. Σημαντικές προοπτικές έχουν οι αδέσμευτοι του ζωδίου.