ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολλές καθυστερήσεις θα υπάρξουν από την Παρασκευή σε σχέδια που είχατε κάνει και για τα οποία είχατε προετοιμαστεί ψυχολογικά να σας αλλάξουν τη ζωή. Μην απελπίζεστε, απλά είναι μικρές καθυστερήσεις και όλα θα κυλήσουν όμορφα τελικά. Μην πέφτετε θύμα ανθρώπων που σας δημιουργούν άγχος για τα σχέδια σας. Μόνο κακούς σκοπούς έχουν. Οι αδέσμευτοι να μείνετε έτσι προς το παρόν.

ΛΕΩΝ

Μεγάλη ψυχραιμία απαιτεί η Παρασκευή, αφού διάφορες αναποδιές θα σας βγάλουν εκτός εαυτού. Εάν χαλάσετε όμως τη διάθεσή σας και υπάρξουν τσακωμοί να ξέρετε ότι μπορεί να εκτεθείτε και μάλιστα ανεπανόρθωτα κυρίως στον κοινωνικό σας περίγυρο. Αυτό όμως θα έχει συνέπεια και στα επαγγελματικά σας σχέδια. Οι αδέσμευτοι νιώθετε ζήλια για έναν άνθρωπο, ενώ εσείς οι ίδιοι τον έχετε απομακρύνει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι μεγάλες και σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου είναι ήδη εδώ και τις βλέπετε σιγά σιγά να υλοποιούνται. Μόνο με πρόγραμμα σωστό και τρομερή πειθαρχία θα τα καταφέρετε. Βέβαια η τόσο έντονη κοινωνική σας ζωή σας εξαντλεί, αλλά πρέπει να κάνετε υπομονή. Ξεκούραση και σωστή διατροφή θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε σε όλο αυτό. Ακατάλληλη εποχή για φλερτ και τσαλίμια.