ΖΥΓΟΣ

Τα αισθηματικά σου είναι σε κακό χάλι για τους αδέσμευτους. Πρόσφατα χωρίσατε ή θα γίνει οπου νά ναι αυτό αλλά εσείς δεν βάζετε μυαλό. Χαλαρώστε! Δείτε ποιοι άνθρωποι είναι τριγύρω σας και μόνο τότε θα καταλάβετε πόσο δεν δώσατε σημασία σε έναν άνθρωπο που πραγματικά μπορεί να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Προσοχή και πάλι σε πιθανές βιαστικές αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μην έχετε μονίμως απαιτήσεις από τον συντροφό σας και σταματήστε να υποβαθμίζετε τόσο πολύ το χαρακτήρα του και την προσωπικότητά του γιατί δεν είναι μακριά η στιγμή της έκρηξης. Με αυτό τον τρόπο τον στέλνετε μακριά από εσένα με απρόβλεπτες συνέπειες. Έχετε πολύ όρεξη στα επαγγελματικά αλλά στεναχωριέστε όταν τα πράγματα δεν γίνονται όπως εσείς θέλετε. Κόψτε το αυτό το ελάττωμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μεγάλη βοήθεια θα σας προσφέρει το ταίρι σας την Παρασκευή σε όλα αυτά που σας απασχολούν και σας έχουν τρελάνει. Οι αδέσμευτοι εάν αφήσετε λίγο τον εγωισμό ίσως να σας πλησιάσουν πρόσωπα που δεν θα το πιστεύατε κανονικά. Προσπαθήστε σταδιακά να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε στην καθημερινότητά σας, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.