ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι περισσότεροι από εσάς βρίσκεστε σε μία φάση που θέλετε να δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες, ώστε να αλλάξει η ζωή σας άρδην. Αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μία ημέρα στην άλλη για αυτό να έχετε υπομονή. Νέοι δρόμοι θα ανοιχθούν μπροστά σας από άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος. Τα φιλικά πρόσωπα θα είναι και εκείνα που μπορούν να σου γνωρίσουν το νέο έτερον ήμισυ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην διανοηθείς να σκεφτείς αρνητικά και απαισιόδοξα. Εάν το κάνεις αυτή η κακή διάθεση θα σε ακολουθεί ημέρες και ημέρες μέχρι να φτάσει και η καινούρια χρονιά. Χαλάρωσε, κάντε διαλογισμό και θα δείτε ότι έχετε περισσότερα καλά από οτι αρνητικά . Άτομα να μιλήσετε έχετε φυσικά οπότε επιστρατεύεστε τα. Πρέπει να ξεκινήσεις τη διαδικασία αλλαγής επαγγελματικής στέγης. Τώρα είναι ένα ευνοϊκό διάστημα.

ΙΧΘΕΙΣ

Γρήγορες αποφάσεις και γρήγορες κινήσεις θα σας βοηθήσουν να λύσετε όλα τα προβλήματα που έχετε. Όσα ειδικά θέματα υπάρχουν από το παρελθόν έχετε μόλις 3-4 ημέρες για να τα φέρετε σε βόλτα. Ευχάριστες εξελίξεις φυσικά θα έρθουν είτε σε ένα οικονομικό θέμα είτε σε θέματα που αφορούν την οικογένειά σας. Αισθηματικά κάτι υπάρχει και πιθανότατα ένας κρυφός θαυμαστής.