Μαργαρίτα Δρεμούση

Μία νέα παίκτρια έκανε την εμφάνισή της στο ριάλιτι μόδας, My Style Rocks, αφού αποχώρησε η Ιφιγένεια και πρόκειται για τη Μαργαρίτα Δρεμούση.

Η Μαργαρίτα Δρεμούση όχι μόνο μπήκε δυναμικά στο My Style Rocks, αλλά αναδείχθηκε και νικήτρια της ημέρας, συγκεντρώνοντας από τις καλύτερες βαθμολογίες σε πρώτη εμφάνιση.

Ωστόσο, επειδή είναι νέα παίκτρια, υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν ήξερες για τη Μαργαρίτα Δρεμούση.

Όσα δε γνώριζες για την καινούργια παίκτρια του My Style Rocks:

Η νέα άφιξη στο πλατό του ριάλιτι, είναι 34 ετών και απασχολείται επαγγελματικά ως σύμβουλος αυτοβελτίωσης, ενώ έχει σπουδάσει Μάρκετινγκ και Επικοινωνία.

Παρ’ όλα αυτά, ο χώρος της μόδας, τράβηξε την Μαργαρίτα, με αποτέλεσμα να κάνει την πρακτική της στην Αλμπέρτα Φερέτι όταν έμενε στην Νέα Υόρκη, έτσι έχει ζήσει το όνειρο των fashion lovers: όλη την εμπειρία από την Νεοϋορκέζικη Εβδομάδα Μόδας.

Από πολύ μικρή ηλικία, η παίκτρια του ριάλιτι, θυμάται τον εαυτό της να λατρεύει την μόδα, η οποία για εκείνη είναι ένας τρόπος έκφρασης όλως των πτυχών του χαρακτήρα της.

Λατρεύει να αγοράζει ρούχα τόσο από fast fashion όσο και από γνωστά brands και οίκους μόδας, επειδή η ίδια θεωρεί ότι σημασία δεν έχει η ετικέτα και η τιμή, αλλά η ομορφιά και η αισθητική του ρούχου.

Μάλιστα, ένας από τους “κανόνες” της όταν ετοιμάζει ένα outfit είναι το “να το φοράς και να μη σε φοράει”, το οποίο απέδειξε, αφού βγήκε νικήτρια της ημέρας, την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στο My Style Rocks.

Η Μαργαρίτα Δρεμούση, περιγράφει τον εαυτό της με τρεις λέξεις, συγκεκριμένα αισιόδοξη, θετική και αρκετά δυναμική γυναίκα.

Η 34χρονη παίκτρια αποφάσισε να διαγωνιστεί στο My Style Rocks επειδή πιστεύει ότι έχει πολύ ωραίο στιλ, το οποίο θέλει να δείξει.

Τσέκαρε και αυτά:

Netflix: Ποια ταινία έχει τις περισσότερες προβολές

Beige flags: Τι είναι και γιατί πρέπει να τα προσέχουμε