Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Δύσκολες στιγμές περνάει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς πέθανε η αγαπημένη της γάτα Suki, όπως έκανε η ίδια γνωστό μέσω του Instagram.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, αγαπάει τα ζώα και έχει κάνει αρκετές αναρτήσεις με την γατούλα της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ωστόσο, η πρόσφατη ανάρτησή της δεν ήταν ευχάριστη, καθώς η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε γνωστό πως η Suki πέθανε, γεγονός που στεναχώρησε τους followers της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, στην λεζάντα της δημοσίευσης έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο στο οποίο ανέφερε:

Σβήνω … γράφω… δεν υπάρχουν λέξεις κι ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν θα ξυπνάμε κάθε μέρα στις 6 το πρωί παρέα, πηδώντας πάνω μου, να σου ανοίγω την βρύση να πίνεις νερό και να βγαίνουμε μαζί στο μπαλκόνι.

Οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι. Δεν θέλω να σταθώ καθόλου σε αυτό. Κάποια πράγματα συμβαίνουν ξαφνικά και μοιραία. Έτσι όπως ήρθες στην ζωή μου και την άλλαξες εντελώς. Θυμάμαι την μέρα που σε βρήκα, -μία μικρή μπαλίτσα- και από την πρώτη κιόλας στιγμή, κάπως μαγικά εμείς οι δυο δεθήκαμε. Δεν σκέφτηκα στιγμή να σε δώσω, ήξερα ότι εμείς οι δύο θα είμαστε μαζί.

Μαζί σου έμαθα πως είναι να αγαπώ. Να αγαπώ αληθινά και με όλο το νόημα της λέξης. Είσαι κομμάτι της καρδιάς μου, της ψυχής μου και της οικογένειας μου. Δεν είμαι καθόλου καλή στους αποχαιρετισμούς… Θα είσαι για πάντα η “ξινιόλα” μου και η μοναδική μου.. Αντίο Suki μου”.

Τσέκαρε και αυτά:

Netflix: Ποια ταινία έχει τις περισσότερες προβολές

Beige flags: Τι είναι και γιατί πρέπει να τα προσέχουμε