Κατερίνα Καινούργιου

H Kατερίνα Καινούργιου άκουσε ένα τραγούδι στην εκπομπή της “Super Κατερίνα” και βρήκε την κατάλληλη ευκαιρία και μετά από ερώτημα του Γρηγόρη Γκουντάρα, να “πετάξει” ένα καρφί το οποίο έχει πολύ συγκεκριμένους αποδέκτες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ακούγοντας τους στίχους “Απρόσκλητος θα έρθω κάτω από το σπίτι σου” από το τραγούδι του Πέτρου Ιακωβίδη και της Ζόζεφιν “Γεια σου”, η παρουσιάστρια ρωτήθηκε από τον συνεργάτη της, αν έχει γίνει κάτι παρόμοιο σε εκείνη και είπε χαρακτηριστικά :

“Πάρα πολλοί έχουν έρθει απρόσκλητοι έξω από το σπίτι μου. Μου χτυπάνε κουδούνια και μετά βγαίνω τρελή γιατί λένε “α, εγώ ποτέ δεν ήμουν”, αλλά έχω τις κάμερες που καταγράφουν. Πάρα πολλοί που μπορεί να έχουν και σχέση τώρα. Να λένε ότι έχουν σχέση και να έρχονται κάτω από το σπίτι να χτυπάνε τα κουδούνια”.

Η Κατερίνα Καινούργιου προσπαθεί όσο μπορεί να είναι κομψή αλλά υπάρχουν στιγμές που δε γίνεται να συγκρατήσει την ενόχληση της για κάποια πράγματα! Στηρίζουμε!

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν τον πρώην σύντροφο της, Φίλιππο Τσαγκρίδη να έχει συνάψει σχέση με ένα κορίτσι που ανήκει σε πολύ γνωστή οικογένεια και πολλά έχουν ακουστεί!

Ωστόσο, η παρουσιάστρια συνεχίζει τη ζωή της και απλά κοιτάζει από τις κάμερες τα πρόσωπα που της χτυπούν το κουδούνι!

Τσέκαρε και αυτά: