Αφροδίτη Σκαφίδα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα φέρεται να είναι μια από τις παίκτριες που έτρωγαν κρυφά από την παραγωγή του Survivor All Star, καθώς ένα βίντεο που γνωστοποιήθηκε από το nassosblog, την έδειχνε να στέλνει φιλάκια σε μια και να τρώει κάτι το οποίο σίγουρα δεν ήταν φακόρυζο.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Η αλήθεια είναι πως η γνωστή αθλήτρια, ήταν από τους παίκτες που δεν είχαν χάσει πολλά κιλά για όσα καιρό βρίσκοταν στο παιχνίδι – χρησιμοποιούμε παρελθοντικό χρόνο διότι τα spoilers κάνουν λόγο για αποβολή της από το ριάλιτι επιβίωσης – και η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου ήταν ένα από τα πρόσωπα που της είχε πει ότι δεν έχει αδυνατίσει καθόλου.

“Τον τελευταίο καιρό έλεγα στην Αφροδίτη Σκαφίδα “έχεις παχύνει” και μου έλεγε “ναι, με πρήζει η καρύδα”. Πού να φανταστώ; Δεν είχα πάρει χαμπάρι κάτι. Όλοι σε αυτό το παιχνίδι έχουμε κάνει παραβιάσεις, είτε επικοινωνίας είτε φαγητού”, είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στην κάμερα της εκπομπής “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Η Αφροδίτη Σκαφίδα όπως και πολλοί άλλοι παίκτες, μπορεί όντως να πρήστηκαν από την καρύδα αλλά η αθλήτρια δεν έχει χάσει σχεδόν από πουθενά κιλά και συνήθως το πρήξιμο αφορά την περιοχή της κοιλιάς!

Αναμένουμε τις δηλώσεις του Ατζούν Ιλιτζαλί!

 

Τσέκαρε και αυτά :