Άγιος Βαλεντίνος 2023

Άγιος Βαλεντίνος 2023 : Οι μέρες περνούν και σύντομα θα δούμε στο ημερολόγιο την ημερομηνία “14 Φεβρουαρίου 2023” και όλοι οι ερωτευμένοι θα προετοιμαστούν για να γιορτάσουν μια μέρα η οποία είναι γεμάτη καρδούλες, λουλούδια και πολλές, πολλές σοκολάτες.

MAΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Αν φέτος, αποφάσισες με το αμόρε να μην ανταλλάξετε δώρα και θέλεις να κάνεις κατά ξεχωριστό, μπορείς να δημιουργήσεις μια κάρτα με τα χεράκια σου και να γράψεις όλα όσα αισθάνεται η καρδούλα σου βρε παιδί μου! Είναι πολύ όμορφο να μοιράζεσαι τα συναισθήματα σου.

Οι κάρτες που μπορείς να φτιάξεις με τα χεράκια σου μπορούν να “κρύβουν” ένα πολύ τρυφερό μήνυμα για τον/τη σύντροφο σου και μέσα από αυτές να αποκαλύπτεις ακόμη πιο βαθιά συναισθήματα τα οποία μπορείς να έχεις. Αν είσαι single και θέλεις να αποκαλύψεις στο πρόσωπο το οποίο σου αρέσει πως θέλεις να έρθετε πιο κοντά, τότε μια DIY κάρτα είναι τέλεια και μπορείς να τη δώσεις την ημέρα των ερωτευμένων!

 

Άγιος Βαλεντίνος 2023 – Για να δημιουργήσεις μια ιδιαίτερη κάρτα θα πρέπει να βρεις και τα κατάλληλα υλικά! Επομένως, μπορείς να επισκεφτείς κάποιο κατάστημα με είδη χειροτεχνίας ή ένα μεγάλο πολυκατάστημα το οποίο έχει πολλά είδη τα οποία αφορούν στις DIY κατασκευές και να προμηθευτείς όλα όσα χρειάζεσαι!

Στο παραπάνω βίντεο θα δεις πως μπορείς να δημιουργήσεις με πολύ απλά υλικά μια κάρτα την οποία μπορείς να τη δώσεις σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και να το κάνεις να χαρεί με τη σκέψη που έκανες!

Οι κάρτες δεν είναι απαραίτητο να δοθούν μόνο σε συντρόφους! Μπορείς να τις δώσεις σε έν φίλο σου, να δημιουργήσεις μαζί με τα παιδιά σου καρτούλες για να τους μάθεις για υφή τη μέρα, ενώ μπορείς να δώσεις και μια κάρτα μέχρι και στον περιπτερά για να του φτιάξεις τη μέρα.

 

Τσέκαρε και αυτά: