Αγίου Πνεύματος

Το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος πλησιάζει και ένα από τα νησιά που αξίζει να επισκεφτείς  είναι η Σέριφος!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πρόκειται για ένα νησί το οποίο θα σε μαγέψει από την πρώτη στιγμή που θα πατήσεις το πόδι σου στο λιμάνι και σε μόλις τρεις ώρες από το λιμάνι του Πειραιά μπορείς να αρπάξεις τον κυκλαδίτικο αέρα που σου προσφέρει.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη traveling_greece (@serifos__)

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια για το νησί κοστίζουν περίπου 40-50 ευρώ (ανάλογα το καράβι που θα πάρεις) και οι τιμές στο νησί είναι “μεσαίες”. Υπάρχουν πολλοί χώροι στους οποίους μπορείς να μείνεις και αυτό που σίγουρα πρέπει να κάνεις είναι να περπατήσεις το νησί γιατί είναι πραγματικά ιδανικό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη traveling_greece (@serifos__)

Η Σέριφος είναι ένα νησί το οποίο έχει άγρια ομορφιά και θεωρείται ιδανικό μέρος για εσένα που δε θέλει να κάνεις blending με πολύ κόσμο (βλέπε Μύκονος) αλλά θέλεις να απολαύσεις την ημερία που προσφέρουν οι Κυκλάδες.

Το νησί έχει πολλά αξιοθέατα τα οποία μπορείς να θαυμάσεις από κοντά όπως είναι το Κάστρο Γριάς, ο Ψαρόπυργος, η Σπηλιά του κύκλωπα, το λαογραφικό μουσείο της Σερίφου και το αρχαιολογικό μουσείο.

Οι παραλίες της Σερίφου είναι πραγματικά πανέμορφες και κάποιες από αυτές που πρέπει να επισκεφτείς το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος είναι:

  • Άγιος Σώστης
  • Ψιλή Άμμος
  • Γάνεμα
  • Λιβαδάκια
  • Βαγιά

Η νυχτερινή ζωή στη Σέριφο είναι σχετικά απλή, χαλαρή και κάποιοι τη χαρακτηρίζουν ως “ρομαντική”. Μαγαζάκια για κοκτέιλ και ουζάκια σε περιμένουν μέσα στα σοκάκια της Χώρας και σίγουρα θα απολαύσεις τη Δύση του ήλιου σε κάποιοι ειδυλλιακό σημείο.

Είναι ένα τέλειο νησί για το τριήμερο και σίγουρα θα βρεις ένα μέρος να μείνεις! Απλά μην περιμένεις μια μέρα πριν να κλείσεις εισιτήρια!

Τσέκαρε και αυτά: