Αγίου Πνεύματος

Του Αγίου Πνεύματος θα δούμε πολλούς πολίτες να φεύγουν από την Αθήνα και τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας για να βρεθούν σε κάποιο νησάκι και να ξεκινήσουν επίσημα οι καλοκαιρινές διακοπές! Και ελπίζουμε ανάμεσα σε αυτούς να είσαι και εσύ, για να ξεσκάσεις λίγο πουλάκι μου!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To πρώτο τριήμερο του καλοκαιριού θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και ημέρα Παρασκευή και η ημέρα του Αγίου Πνεύματος “πέφτει” στις 5 Ιουνίου!

Την Παρασκευή το απόγευμα τα λιμάνια Αθήνας αναμένεται να γεμίσουν με κόσμο ο οποίος θα φύγει προς προορισμούς για να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο! Αν είσαι σε φάση που θέλεις να κάνεις και εσύ μια μικρή εξόρμηση, σου έχουμε κάποιες προτάσεις!

Ποια είναι τα τρία νησιά που μπορείς να επισκεφτείς 

#1. Κύθνος 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kithnos Island (@kithnosisland)

Ένα πολύ καλά “κρυμμένο ” νησί το οποίο απέχει από την Αθήνα περίπου 2,5 ώρες! Διαθέτει περισσότερες από 80 παραλίες οι οποίες περιμένουν τον κόσμο να τις ανακαλύψουν και είναι ένα νησί το οποίο προτιμά ο κόσμος για εξορμήσεις το ΣΚ. Παίρνεις το καράβι από το λιμάνι του Λαυρίου και μέσα σε λίγες ώρες πατά το πόδι σου σε ένα μαγευτικό νησί το οποίο θα σε ενθουσιάσει.

#2. Τζιά ή Κέα

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Relax.Joy.Kea (@relax.joy.kea)

Απέχει από το λιμάνι του Λαυρίου μόλις 1 ώρα και σε περιμένει για να ανακαλύψεις τον κοσμοπολίτικο αέρα της! Είναι ένα νησί το οποίο είναι γνωστό για την ηρεμία που προσφέρει και ο κόσμος το επιλέγει για χαλαρές διακοπές.

#3.Άνδρος

Από το λιμάνι της Ραφήνας παίρνεις το πλοίο και σε δυο ώρες βρίσκεσαι στην Άνδρο! Το νησί που λάτρεψε η Ελένη Μενεγάκης είναι ιδανικό για ολιγοήμερες διακοπές και το επιλέγουν πολλοί πολίτες του Αγίου Πνεύματος!

Τσέκαρε και αυτά :