RuPaul

O RuPaul κατάφερε μέσα στα χρόνια να γίνει ένας από τους πιο γνωστούς καλλιτέχνες που ασχολούνται με τον χώρο του drag και μέσω της εκπομπής “RuPaul’s drag race” έδωσε φωνή σε όλους εκείνους που αγαπούν και στηρίζουν τη διαφορετικότητα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Φορώντας τις πιτζάμες του και μεγάλα μαύρα γυαλιά, καλωσόρισε την κάμερα του Architectural Digest στην πολυτελέστατη έπαυλη που έχει μαζί με τον σύζυγο του, George LeBar στο Μπέβερλι Χιλς και το πρώτο πράγμα που είπαμε όταν είδαμε το βίντεο ήταν “wow”.

Πρόκειται για μια έπαυλη την οποία έφερε στη “ζωή” ο αρχιτέκτονας Christopher Hatch McLean και υπάρχουν πολλοί χώροι οι οποίοι δημιουργήθηκαν με σκοπό να φέρουν χαρά στο ζευγάρι και να θυμούνται βλέποντας τους τις παλιές καλές εποχές.

“Το σπίτι είναι ένα δημιούργημα για να μας θυμίζει να δίνουμε έμπνευση στον κόσμο και να νιώθει τη μαγεία η οποία τείνει να εξαφανιστεί αυτές τις μέρες”, είπε ο RuPaul!

Ο ηθοποιός και drag queen έχει επιλέξει το χρώμα πορτοκαλί να υπάρχει σε πολλούς χώρους του σπιτιού του καθώς είναι το αγαπημένο του ενώ σε ένα δωμάτιο του σπιτιού έχουν τοποθετηθεί ντισκομπάλες οι οποίες θυμίζουν τις εποχές όπου διασκέδαζαν με τον σύντροφο του και τους φίλους του.

Τσέκαρε και αυτά: