Τάκης Καραγκούνιας

Ο Τάκης Καραγκούνιας έχει ξεφύγει! Αυτό, τουλάχιστον, βλέπουμε στα πλάνα τα οποία παρουσιάζει η παραγωγή του Survivor All Star η οποία επιμελείται το μοντάζ των επεισοδίων, και επικρατεί αναβρασμός στον Άγιο Δομήνικο διότι η κατάσταση χειροτερεύει.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με πουλάκια του Αγίου Δομινίκου τα οποία μεταφέρουν ασφαλείς πληροφορίες στα αυτιά μας, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με τον παίκτη καθώς η πίεση που βιώνει και η κατάσταση που υπάρχει στις δυο ομάδες, δεν τον βοηθούν να διατηρήσει μια ήρεμη ψυχολογική κατάσταση με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσματα.

Οι παίκτες των δυο ομάδων δεν τον αντέχουν και δεν μπορούν να διαχειριστούν τα νεύρα του, με αποτέλεσμα να γκρινιάζουν στην παραγωγή και να της ζητούν να κάνουν κάτι γιατί δεν μπορούν να συνεχίσουν άλλο με αυτή την κατάσταση!

Η παραγωγή σκέφτεται να προκαλέσει μια “σιωπηρή αποχώρηση” του Καραγκούνια, έχοντας ως δικαιολογία την διατάραξη της ηρεμίας και του γεγονότος πως φέρεται να χρησιμοποιεί λεκτική βία για να “σπάσει” την ψυχολογία των παικτών. Η συμπεριφορά του είναι αρκετά προκλητική και η παραγωγή δεν μπορεί να την ελέγξει εύκολα και υπάρχουν φόβοι πως μπορεί να γιγαντωθεί η κόντρα που έχει με τον Νίκο Μπάρτζη και αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς.

O Τάκης Καραγκούνιας μπορεί να είναι ένας καλός παίκτης αλλά τα νεύρα του δεν τον βοηθούν για να κερδίσει παραπάνω χρόνο στο παιχνίδι!

Αναμένονται εξελίξεις!

 

Τσέκαρε και αυτά :