Ιδέες για μανικιούρ

Ιδέες για μανικιούρ: Πολλές είναι οι celebrities που επιλέγουν να κάνουν διάφορα nail looks για να συνοδεύσουν τα οutfits τους αλλά ένα είναι αυτό που τις βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση όταν δεν ξέρουν τι θέλουν!

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

To αγαπημένο μανικιούρ των celebrities στην παγκόσμια showbiz είναι το γνωστό “miklyway” το οποίο είναι αυτό που λέμε “το χρώμα του γάλακτος”.

Η Selena Gomez, η Hailey Bieber, η Jennifer Lopez, και άλλες πολλές κυρίες επιλέγουν να κάνουν το συγκεκριμένο nail look όταν δε θέλουν να τραβήξουν τα βλέμματα με τα νύχια τους αλλά θέλουν να είναι περιποιημένες και να δείχνουν τα άκρα τους super clean.

Ένας καλός καθαρισμός στα πετσάκια, ένα καλό γυαλιστικό και το συγκεκριμένο χρώμα, μπορούν να κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται υπέροχα! Και πολύ “καθαρά”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lisa Kon (@lisa_kon_)

Ιδέες για μανικιούρ – Θεωρείται ένα πολύ στιλάτο και σικ μανικιούρ και μπορεί μέχρι και μια νύφη να το δοκιμάσει αν δε θέλει να “φωνάζει” από μακριά πως έχει φτιάξει τα νύχια της για να ξεχωρίζουν από το νυφικό της.

Αν δεν ξέρεις ποιο θα είναι το επόμενο look στα νύχια σου και θέλεις κάτι το οποίο θα ταιριάζει με όλα τα σύνολα σου, τότε δοκίμασε το!

 

 

Tσέκαρε και αυτά: