Άγρια Γη

H σειρά Άγρια Γη έρχεται με ένα ακόμα επεισόδιο την Παρασκευή και πλέον ένα πρόσωπο κρατείται όμηρος με σκοπό να φύγει από το χωριό.

Τι θα δούμε στο επεισόδιο της σειράς Άγρια Γη την Παρασκευή.

Ενώ ο Μιχάλης (Κ. Φαλελάκης) αναγκάζεται να κρύψει τον Χρήστο (Ι. Σβιτάιλο) απ’ την Όλγα (Ζ. Δούκα), ο Στέφανος (Π. Σκαρμέας) κρατά όμηρο τον Βλάσση (Ι. Παπαματθαίου) για να τον εκφοβίσει και να τον αναγκάσει να φύγει απ’ το χωριό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Ο Γρηγόρης (Ν. Αρβανίτης) ανησυχεί μήπως μάθει ο Στέφανος την αλήθεια για την πραγματική του ταυτότητα, ενώ ο Γιώργος (Ο. Τζιόβας) επιτίθεται στον Στέφανο για την ερωτική απογοήτευση της Κατερίνας (Α. Μ. Ηλιάδου).

Η Ελπίδα (Π. Βιτετζάκη) προετοιμάζει τον Κωστή (Θ. Μπανούσης) για το ταξίδι της θεραπείας του, ενώ μαθαίνει σοκαρισμένη απ’ την Αθηνά (Ε. Μαρσίδου) και τον Γρηγόρη ότι ο Βλάσσης δεν είναι ο Νικόλας Γαλάνης.

Η Ελπίδα συγκρούεται γι’ αυτό με την Όλγα, κατηγορώντας την για σκευωρία. Η Φιλιώ (Ν. Βλαβιανού) ανακαλύπτει τυχαία τον κρατούμενο Βλάσση και τον ελευθερώνει χωρίς να υποψιαστεί τον κίνδυνο που διατρέχει η ζωή της. Η Όλγα υποψιάζεται ότι ο Χρήστος κρύβεται στο σπίτι του Άρη (Σ. Μιχαήλ) κι αποφασίζει να δράσει.

Τσέκαρε κι αυτό:

Βασίλης Ζούλιας instagram : Οι φοβερές εικόνες