AIR

Η Panik Records και η Sony Music συγκεντρώνουν τα καλύτερα ‘80s τραγούδια για το soundtrack της πολυαναμενόμενης ταινίας ‘AIR’.

Το ‘AIR (Amazon Original Motion Picture Soundtrack)’ είναι διαθέσιμο τώρα ψηφιακά μαζί με την ταινία, ενώ το CD και η κασέτα θα έρθουν στις 2 Ιουνίου με το βινύλιο να ακολουθεί στις 15 Σεπτεμβρίου.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Από τον σκηνοθέτη/ηθοποιό Ben Affleck – σε μια συνεργασία ξανά με τον Matt Damon – η ταινία ‘AIR’ ξεδιπλώνει την ιστορία πίσω από τον θρύλο του NBA, Michael Jordan μαζί με την Nike, με την οποία ο superstar άλλαξε για πάντα τον κόσμο του αθλητισμού και της κουλτούρας μέσω των προιόντων Air Jordan.

Τσέκαρε το εδώ! 

Το soundtrack ταξιδεύει τους ακροατές σε κλασικές επιτυχίες από τα ‘80s με τραγούδια από τους Bruce Springsteen, Cyndi Lauper, REO Speedwagon, The Clash, Night Ranger, Dire Straits, Grandmaster Flash & The Furious Five, Squeeze και πολλών άλλων. Tα τραγούδια επιλέχθηκαν από την Andrea von Foerster, την βραβευμένη μουσική ταινιών και σειρών της τηλεόρασης όπως επιμελήτρια ‘Yellowstone’ και των spin-offs του, ‘1883’ και ‘1923’, ‘M3GAN’, ‘Tulsa King’ και τη σειρά ‘Happy Death Day’ μεταξύ άλλων.

Tο track list του AIR (Amazon Original Motion Picture Soundtrack) είναι το εξής:

1. Money for Nothing – Dire Straits
2. Blister in the Sun – Violent Femmes
3. Ain’t Nobody – Chaka Khan
4. Sister Christian – Night Ranger
5. All I Need is a Miracle – Mike + The Mechanics
6. Born in the U.S.A. – Bruce Springsteen
7. Sirius – The Alan Parsons Project
8. Rock the Casbah – The Clash
7. My Adidas – Run-D.M.C.
8. In a Big Country – Big Country
9. Tempted – Squeeze
10. Time After Time – Cyndi Lauper
11. Can’t Fight This Feeling – REO Speedwagon

Τσέκαρε και αυτά: