Barbie

Dua Lipa :Η ταινία “Barbie” αναμένεται να προβληθεί στους κινηματογράφους το καλοκαίρι και ήδη το πρώτο trailer το οποίο μας δείχνει πως είναι τα πράγματα στη BarbieLand προβλήθηκε και οι φνας του Ραϊν Γκόσλινγκ και της Μαργκότ Ρόμπι έχουν ενθουσιαστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Παρόλο που οι περισσότερα ηθοποιοί που συμμετέχουν στην ταινία είχαν κάνει τις σχετικές αναρτήσεις για τη νέα ταινία, υπήρχε ένα πρόσωπο το οποίο δεν είχε ανακοινώσει τίποτα για τη συμμετοχή της και έκανε τα αποκαλυπτήρια στο Instagram!

O λόγος για την τραγουδίστρια Dua Lipa, η οποία υποδύεται την Barbie “γοργόνα” στη νέα ταινία και οι θαυμαστές της ενθουσιάστηκαν όταν είδαν την εικόνα που έχει αναρτήσει.

Τσέκαρε την :

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη DUA LIPA (@dualipa)

Δεν έχει αποκαλυφθεί ακόμη ο χρόνος που έχει στην ταινία αλλά είναι σίγουρα ένα νέο βήμα για την τραγουδίστρια προς την υποκριτική. Εξάλλου, είναι κάτι το οποίο έχει παραδεχτεί δημόσια και είναι ένας χώρος ο οποίος την ενδιαφέρει.

Να σου θυμίσουμε πως πολλές τραγουδίστριες όπως είναι η Lady Gaga και η Rita Ora, έχουν μεταπηδήσει στο χώρο της υποκριτικής και έχουν συμμετάσχει σε ταινίες που όλοι έχουμε δει στο παρελθόν!

 

Τσέκαρε και αυτά: