Αλέξανδρος Τέλλιος

Ο Αλέξανδρος Τέλλιος είναι ένας νέος παίκτης που πλέον ανήκει στο δυναμικό του reality επιβίωσης Η Φάρμα και έχει δείξει από την πρώτη στιγμή τη δυναμική του.

Είναι μόλις 26 ετών και ο Αλέξανδρος Τέλλιος είναι γυμναστής και μοντέλο στο επάγγελμα, προερχόμενος από την πόλη της Λάρισας.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Το αγόρι με τα εντυπωσιακά tattoos και τα ιδιαίτερα piercings γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά από πολύ μικρή ηλικία βρέθηκε στη Λάρισα, όπου μεγάλωσε! Αργότερα όμως αποφάσισε να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στην Αθήνα, όπου και μένει τώρα πια.

Παράλληλα με τη γυμναστική ασχολείται με το modeling και δουλεύει σεζόν σε χώρους εστίασης.

 

@farmgreece Οι νέες μας ομάδες δημιουργθήκαν, και θα παλέψουν για τη θαλπωρή του σπιτιού…   Η γαλάζια ομάδα αποτελείται από τους: Έλενα, Γιώργος Γ., Βάιος, Γιώργος Τ., Πηνελόπη, Αλέξανδρος, Ελεονώρα, Χριστίνα   Η πράσινη ομάδα έχει τους: Άλκης, Χρήστος, Νικόλας, Αντωνία, Γεωργία, Γιώργος Γ., Γιώργος Κ., Νάσια, Σπύρος Ποιους υποστηρίζετε; #FarmaGR @Star Channel #StarChannelTv #fyp #greektv #μπεσφοργιου ♬ original sound – The Farm Greece

O Αλέξανδρος Τέλλιος είναι ιδιαίτερος άνθρωπος και μπορεί το παρουσιαστικό του να δείχνει μία αθωότητα, αλλά τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα! Δηλώνει πεισματάρης, εγωιστής και ειλικρινής, αλλά συγχρόνως έχει το φόβο πως ο ισχυρός του χαρακτήρας μπορεί να προκαλέσει δυσκολίες και προβλήματα στη συγκατοίκησή του με τους άλλους παίκτες του reality Η Φάρμα.

Το εντυπωσιακό για εκείνον είναι πως παλιά έτρωγε κρέας 7 μέρες την εβδομάδα αλλά επηρεάστηκε από την κοπέλα του και πλέον είναι vegetarian.

Έχει ζήσει την αγροτική ζωή δίπλα στους παππούδες του, από τους οποίους έμαθε ότι είναι καλύτερο να παράγεις τα δικά σου προϊόντα. Του αρέσει να ξεπερνά τα όρια του και δεν τον φοβίζουν οι κακουχίες, που μπορεί να αντιμετωπίσει στη «Φάρμα».

Τσέκαρε και αυτά:

Μαίρη Τσαβαλιά: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και το The Voice

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε μπλοκ τη Ζενεβιέβ