Χριστίνα Μπάκος

Η Φάρμα υποδέχεται πλέον στο αγρόκτημά της, άλλη μία παίκτρια που αναμένεται να αναστατώσει τον ανδρικό πληθυσμό και ακούει στο όνομα… Χριστίνα Μπάκος.

Η Χριστίνα Μπάκος που πλέον έχει κάνει αισθητή την παρουσία της από τις πρώτες κιόλας ώρες στη Φάρμα, είναι 39 χρονών και είναι αισθητικός και make up artist.

Η καταγωγή της είναι από τη Ρουμανία και εκεί μεγάλωσε εντελώς μόνη της, αφού οι γονείς της είχαν έρθει, ζούσαν και εργάζονταν στην Ελλάδα. Στην ηλικία όμως των 18 ετών, αποφάσισε πως θα έρθει και η ίδια στην Ελλάδα και από τότε είναι ο μοναδικός της προορισμός.

Ωστόσο, σαν ανήσυχο πνεύμα, η Χριστίνα Μπάκος έζησε για ένα χρονικό διάστημα και στο Λονδίνο αλλα πλέον είχε αγαπήσει την Ελλάδα και επέστρεψε στην Ελλάδα, καθώς όπως η ίδια δηλώνει, της έλειπε τρομερά.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΔΙΑ

Της αρέσει να ασχολείται με διάφορα πράγματα. Η ενεργητικότητα της την ώθησε να σπουδάσει λογιστική και νοσηλευτική αλλά δεν ασχολήθηκε ποτέ.

Τα τελευταία χρόνια εξασκεί το επάγγελμα της ως αισθητικός και παράλληλα φτιάχνει κεριά.

Αν και κοκέτα, αγαπά πολύ τη φύση και δηλώνει ότι θα μπορούσε άνετα να ζήσει σε χωριό. Όταν ήταν μικρή είχε περάσει περιόδους χωρίς ρεύμα και χωρίς φαγητό, για αυτό και πιστεύει ότι θα τα καταφέρει στη «Φάρμα».

Τσέκαρε και αυτά:

Μαίρη Τσαβαλιά: Το βιογραφικό, η ηλικία, η καταγωγή, το Fame Story και το The Voice

Βίκυ Καγιά: Αυτός είναι ο λόγος που έκανε μπλοκ τη Ζενεβιέβ