Δημήτρης Σκουλός

Ο Δημήτρης Σκουλός, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι τα τρία πρόσωπα τα οποία κρίνουν κάθε απόγευμα τις στιλιστικές επιλογές των παικτριών του “My Style Rocks” και άντα καταφέρνουν να απασχολήσουν με όσα λένε.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Oι τρεις κριτές περνούν πολλές ώρες στο πλατό του ριάλιτι μόδας και όπως καταλαβαίνεις η μισή τους μέρα αφορά σε κριτική! Κάτι το οποίο είναι πολύ δύσκολο! Οι τρεις τους κάθονται σε μια ειδική κατασκευή η οποία θυμίζει “τραπέζι” και δεν μπορούμε να δούμε τι κρύβεται κάτω από αυτό ενώ βλέπουμε το επεισόδιο.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε μέσω ενός story να μας δείξει τι κρύβεται από κάτω και ο Δημήτρης Σκουλός είναι ο άνθρωπος με τον οποίο “συνεργάζεται” κάτω από το τραπέζι!

Παντοφλάκια φορούν οι δυο κριτές κάτω από το τραπέζι καθώς κουράζονται πολύ από τα γυρίσματα και όπως θα δεις, η Ηλιάνα φορά fluffy παντόφλες και ο φωτογράφος φορά slides για να μπορούν να είναι ξεκούραστοι.

Οι κριτές κάνουν διάφορα πράγματα κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και προσπαθούν να είναι όσο πιο ξεκούραστη γίνεται καθώς οι απαιτήσεις είναι πολλές.

 

Τσέκαρε και αυτά: