Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στις 6 Απριλίου στον Άρη Καβατζίκη γα λογαριασμό της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, και η παρουσιάστρια της εκπομπής θέλησε να πει κάποια πράγματα καθώς βρέθηκε σε πολύ δύσκολη θέση αφού έχει φιλικές σχέσεις με τον πρώην ευρωβουλευτή και ηθοποιό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η παρουσιάστρια της εκπομπής η οποία γνωρίζει τον Αλέξη Γεωργούλη από νεαρή ηλικία καθώς είναι καλός φίλος της μητέρας της, Βίκυς Σταυρόπουλου θέλησε να μιλήσει για τη συνέντευξη που παρουσιάστηκε στην εκπομπή καθώς ήταν σε ένα πιο χαρούμενο τόνο.

“Να διευκρινίσουμε ότι και το κλίμα και η κατάσταση που έγινε η προγραμματισμένη συνέντευξη, είναι γιατί δεν υπήρχε ούτε φήμη, ούτε καταγγελία. Επίσης, σε σχέση με το χιούμορ που μπορεί κάποιος να δει στο απόσπασμα να πούμε ότι όλοι σε αυτόν τον χώρο γνωριζόμαστε. Αλίμονο αν πιάσουμε την τρίχα και την κάνουμε τριχιά. Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόφαση κανενός δικαστηρίου, οπότε όλοι μπορούμε πιο “άνετα” να λέμε μία γνώμη και να παραθέτουμε τα γεγονότα που εμείς έχουμε καταγράψει”.

Στη συνέχεια των όσων είπε η Δανάη Μπάρκα, θέλησε να ξεκαθαρίσει πως :

“Δεν μπορούμε να δικάσουμε ή να αθωώσουμε.Είναι λεπτό το ζήτημα, η δική μας θέση είναι ακόμα πιο λεπτή, η δική μου λεπτότερη από όλων”.

Ο Αλέξης Γεωργούλης ο οποίος έχει κατηγορηθεί από την Ελένη Χρονοπούλου για σεξουαλική κακοποίηση, δεν έχει μιλήσει πουθενά από τη στιγμή που ξέσπασε ο σάλος και οι δικηγόροι του έχουν αναλάβει την επικοινωνία του σοβαρού αυτού ζητήματος.

 

Τσέκαρε και αυτά: