Αλέξης Γεωργούλης

Λίγες μέρες προτού ξεσπάσει ο μεγάλος σάλος που αφορά σε καταγγελία που έκανε η Ελένη Χρονοπούλου κατά του ευρωβουλευτή, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε παραχωρήσει συνέντευξη στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” και μίλησε για τη ζωή στο Ευρωκοινοβούλιο

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρώην ευρωβουλευτής ο οποίος κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση, είχε μιλήσει στον Άρη Καβατζίκη για τις δράσεις που έκανε στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο σχετικά με τις συμπεριφορές κακοποίησης στον πολιτισμό.

“Φέραμε ένα νέο στοιχείο στο κομμάτι της κακοποίησης στον χώρο του πολιτισμού, καθώς δεν υπήρχε καταγεγραμμένο γραπτώς το ιστορικό των κακοποιήσεων”.

Αποφάσισε όπως είπε να περάσουν οι όροι “σεξουαλική κακοποίηση”, η “κακοποίηση” , το “intimacy contact” και όπως δήλωσε θα καλέσουν ειδικούς για να τoυς φέρουν στοιχεία που αφορούν την κακοποίηση στους χώρους του πολιτισμού.

Στον τομέα του πολιτισμού όπως και στον αθλητισμό, σύμφωνα με τον Αλέξη Γεωργούλη, είναι έντονο το στοιχείο της κακοποίησης και μέσω της δικής του δουλειάς και όσων ανθρώπων αποφάσισαν να ασχοληθούν με αυτό το σοβαρό θέμα.

O Αλέξης Γεωργούλης αναφέρθηκε και στις κακοποιητικές συμπεριφορές λέγοντας πως βρέθηκε και εκείνος αντιμέτωπος στο παρελθόν με αυτές, ωστόσο επειδή βρέθηκε στο επάγγελμα σχετικά μεγάλος και μπόρεσε να αντιμετωπίσει τα ζητήματα έξυπνα, διότι ήταν γειωμένος.

Η συνέντευξη στην εκπομπή πραγματοποιήθηκε στις 6 Απριλίου, προτού γίνει γνωστή η καταγγελία που έκανε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μπορείς να την παρακολουθήσεις εδώ!

Τσέκαρε και αυτά: