Αληθινές ιστορίες

Αληθινές ιστορίες: Μπορεί το Tinder για ορισμένους να είναι μία απλή γνωριμιών και στην ουσία αυτό είναι, αλλα οι περισσότεροι δεν φαίνεται να αναζητούν την πραγματική αγάπη!

Και ενώ εγώ η ίδια προσπαθούσα καιρό να εντοπίσω έναν άντρα που να μην αναζητά μόνο μία εφήμερη σεξουαλική, αυτό φαινόταν σχεδόν αδύνατο!

Η απογοήτευση πολλές φορές με οδηγούσε στο να κλείνω την εφαρμογή! Αλλά τελικά εκεί που δεν είχα τίποτα να περιμένω, εμφανίστηκε αυτός. Ο Πάνος! Η προσέγγισή σου ήταν τόσο αστεία, τόσο ιδιαίτερη, με μικρά ελάχιστα πιπεράτα στοιχεία (αληθινές ιστορίες).

Από την πρώτη στιγμή αρχίσαμε να μιλάμε στο τηλέφωνο, αλλά οι επαγγελματικές μας υποχρεώσεις δεν μας επέτρεπαν να βρεθούμε γρήγορα. Τον αντιμετώπιζα με καχυποψία και δεν το έκρυβα, αλλά εκείνος ήταν τόσο υπομονετικός. Πράγμα σπάνιο που με άγχωνε, αλλά συγχρόνως με γοήτευε τόσο πολύ!

Τελικά βρεθήκαμε! Ήταν μία υπέροχη νύχτα! Με πολύ φλερτ, πολύ γέλιο και ένιωθα σαν να τον ξέρω από παλιά! Εκείνος ξεκάθαρος από την πρώτη στιγμή που με είδε από κοντά! Του άρεσα και το είπε!

Η βραδιά πέρασε πάρα πολύ γρήγορα. Το επόμενο πρωί περίμενα να ξυπνήσω με το άγχος εάν έχει στείλει μήνυμα! Και όντως είχε στείλει! Ήθελε να με ξαναδεί την ίδια ημέρα, αλλα δυστυχώς έπρεπε να φύγω ένα επαγγελματικό ταξίδι εκτός Αθηνών.

Όταν έφυγα μιλούσαμε συνεχώς! Μία ημέρα χτυπάει το τηλέφωνο μου και ήταν αυτός! Μιλούσαμε και με ρωτούσε πως περνάω και που βρίσκομαι! Και όταν του απάντησα, πέρασαν πέντε λεπτά και ξαφνικά τον είδα μπροστά μου! Ήθελε να μου κάνει έκπληξη! Κάποιους ίσως να τους ενοχλούσε, αλλά εγώ είχα ενθουσιαστεί. Είχε κλείσει ένα ξενοδοχείο και μου είπε πως θα μείνει εκεί και μόνο όταν θα μπορώ εκτός δουλειάς να τον βλέπω!

Ήταν πολύ διακριτικός όλες τις ημέρες! Περάσαμε υπέροχη εβδομάδα και εκείνος ήταν τόσο καλός και προστατευτικός μαζί μου! Τόσο δοτικός!

Φεύγοντας από την επαρχιακή πόλη μετά από μία εβδομάδα ήξερα ότι θέλω να είμαι μαζί του! Και έτσι και έγινε! Εδώ και έξι μήνες δεν αντέχει ο ένας μακριά από τον άλλον! Δεν με έχει κάνει ούτε μία στιγμή να νιώσω ανασφαλής ή να έχω δεύτερες σκέψεις! Και το συμπέρασμα είναι ένα!

Το Tinder μπορεί να είναι χάλια, αλλά κρύβει τρομερά διαμάντια εάν ψάξεις καλύτερα.

Τσέκαρε κι αυτό: