Alok

Ο superstar από την Βραζιλία, Alok, ο οποίος έγινε γνωστός για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως James Arthur, John Legend, Tove Lo, Ella Eyre και Ellie Goulding, βρέθηκε με την μοναδική Ava Max για να κυκλοφορήσουν το νέο single, “Car Keys (Ayla)”, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω της Panik Records/Sony Music. Έχοντας πάνω από 50 εκατομμύρια μηνιαίους ακροατές μόνο στο Spotify, ο Alok και η ομάδα του υπογράφουν την επιτυχία του καλοκαιριού με το “Car Keys (Ayla)”, το οποίο περιέχει sample από το πασίγνωστο “Ayla”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο Βραζιλιάνος καλλιτέχνης με τα περισσότερα streams στο Spotify και #1 DJ της Λατινικής Αμερικής πρόσφατα έκανε μια μοναδική εμφάνιση στο EDC του Λας Βέγκας και τιμήθηκε με βραβείο στις Κάννες για το φιλανθρωπικό του έργο. Το “Car Keys (Ayla)” είναι σε συμπαραγωγή με τον επιτυχημένο παραγωγό Cirkut (The Weeknd, Maroon 5, Rihanna), ενώ οι στίχοι έχουν γραφτεί από την μοναδική Raye, η οποία κέρδισε Ivor Novello songwriter award στην κατηγορία ‘Best Contemporary Song’ για την επιτυχία της “Escapism”.

“Η Ava είναι μία καλλιτέχνης που ήθελα για καιρό να συνεργαστώ και δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένος με το αποτέλεσμα. Ελπίζω να αρέσει και στον κόσμο!” – Alok

Tσέκαρε το εδώ! 

Διάσημος για τα shows του διεθνώς και ειδικότερα στην γενέτειρα του την Βραζιλία, ο Alok συνεχίζει να δουλεύει πάνω στο brand του με τίτλο ‘Infinite Experience’, ένα project με το οποίο οργανώνει συναυλίες παγκοσμίως και έχει στόχο να δημιουργήσει μια μοναδική εμπειρία για το κοινό μέσα από ειδικούς καλεσμένους και φαντασμαγορικά set. Μετά το επιτυχημένο Infinite Experience show στην Βραζιλία τον Ιούνιο, ο Alok ανακοίνωσε και την δημιουργία του Infinite Experience Radio show που εκπέμπει στο Tomorrowland Radio.

“Ήταν μια μοναδική εμπειρία το να συνεργαστώ με τον Alok στο ‘Car Keys’. Το να ολοκληρώσουμε το τραγούδι και παράλληλα να κάνουμε τα γυρίσματα για το επίσημο video ενώ βρίσκομαι σε περιοδεία ήταν τέλειο και ανυπομονώ για τις αντιδράσεις του κοινού!” – Ava Max

H Ava Max είναι μία αδιαμφισβήτητη δύναμη στην pop μουσική σκηνή που μετράει δισεκατομμύρια streams, αναρίθμητα sold out shows και επιτυχίες στο Hot 100 του Billboard. To 2020 κυκλοφόρησε το πολυπλατινένιο της debut album, ‘Heaven & Hell’, το οποίο περιλαμβάνει τις τεράστιες επιτυχίες “Sweet But Psycho”, “Kings & Queens”, “So Am I” και “Salt”.

Τα hits της οδήγησαν το Forbes να την συμπεριλάβει στην λίστα του “30 Under 30” για το 2021 και να κερδίσει το βραβείο “Best Push Artist” στα MTV Europe Music Awards. Η Ava Max συνεχίζει την μεγάλη της επιτυχία και το 2023 με την κυκλοφορία του νέου της studio album ‘Diamonds and Dancefloors’, το οποίο περιέχει τα επιτυχημένα singles, “Maybe You’re The Problem” και “Million Dollar Baby” που μετράνε εκατομμύρια streams και έχουν λάβει διθυραμβικές κριτικές.

Tσέκαρε και αυτά: