Παραλίες Πάρος

Παραλίες Πάρος: Το νησί το οποίο “πρωταγωνιστεί” σε όλα το Instagram το φετινό καλοκαίρι διαθέτει μοναδικά σημεία τα οποία πρέπει να επισκεφτείς αν σε βγάλει ο δρόμος σου προς τα εκεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Πάρος είναι ένα νησί των Κυκλάδων το οποίο τα έχει όλα! Αν θέλεις έντονα parties και γενικότερα νυχτερινή διασκέδαση, θα τα έχεις στο νησί! Αν θέλεις ήρεμες φάσεις και να γενικότερα να χαλαρώσεις, επίσης θα τα έχεις!

Πρόκειται για ένα νησί το οποίο έχει τα πάντα και ξεχωρίζει για τις πανέμορφες παραλίες του οι οποίες σε περιμένουν για βουτιές, για χαλάρωση, για water sports και για ότι άλλο μπορείς να φανταστείς!

Στην ακτογραμμή της Πάρου υπάρχουν παραλίες που καλύπτουν ακόμη και τους πιο δύστροπους και σήμερα θα σου παρουσιάσουμε 7+1 από αυτές που πρέπει να πας!

1.Πούντα

Χαρακτηρίζεται ως η παραλία της νεολαίας καθώς υπάρχουν πολλά beach bar, η μουσική είναι πολύ δυνατά και ο κόσμος πίνει το ποτάκι του κάνοντας απλωτές στη θάλασσα.

2. Σάντα Μαρία 

Η παραλία με τη χρυσή άμμο και τα καταγάλανα νερά! Είναι οργανωμένη παραλία, μπορείς να κάνεις πολλά θαλάσσια sports και θα ευχαριστηθείς την αμμουδιά!

3.Λαγγέρη

Είναι μια παραλία η οποία θεωρείται “διαμάντι” καθώς έχει τιρκουάζ νερά και αμμόλοφους και θυμίζει νησάκια της Καραϊβικής! Δεν είναι οργανωμένη και είναι ιδιαίτερα αγαπητή στους γυμνιστές.

4.Αγία Ειρήνη 

Μια παραλία με φοινικόδεντρα όπου μπορείς να πιεις ένα δροσιστικό κοκτέιλ δίπλα στη θάλασσα και να αράξεις! Είναι μια κοσμοπολίτικη παραλία όπου μπορείς να χαλαρώσεις με την παρέα σου!

+1.Φάραγγας 

Μια απάνεμη παραλία η οποία βρίσκεται σε ένα μικρό κολπίσκο και βρίσκεται μακριά από οικισμούς όπου παραθερίζει ο περισσότερος κόσμος! Είναι ιδανική αν θέλεις να απομονωθείς για λίγο και να ηρεμήσεις!

Τσέκαρε και αυτά: