Αναστασία Σαμαρά

Aνέβηκαν οι τόνοι στο “My Style Rocks” καθώς η Αναστασία Σαμαρά και η Ίριδα Παπουτσή είχαν μια έντονη λογομαχία για τους βαθμούς και τον τρόπο που δικαιολογεί τη βαθμολογία της μια από τις αγαπημένες παίκτριες των κριτών.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Ίριδα ανέβηκε στην πασαρέλα του ριάλιτι μόδας και εμφανίστηκε μπροστά στα κορίτσια φορώντας ένα “naked dress” και απέσπασε διάφορους βαθμούς. Ωστόσο, αυτός που την ενόχλησε ήταν της Αναστασίας καθώς το “1” έχει γίνει αγαπημένη της συνήθεια όταν θέλει να βαθμολογήσει τη χορεύτρια και μοντέλο.

Η Αναστασία Σαμαρά προσπάθησε να εξηγήσει στην Ίριδα Παπουτσή το λόγο για τον οποίο τη βαθμολόγησε με “1” και ανέφερε πως δεν την άρεσε ο τρόπος με τον οποίο φαινόταν το στήθος της.

Η Ίριδα ένιωσε πολύ αδικημένη από την Αναστασία καθώς πιστεύει πως δεν τη βαθμολογεί με αξιοκρατικό τρόπο και θεωρεί πως φορά πολύ ακριβά κομμάτια με αποτέλεσμα να μην προσπαθεί πολύ για το styling και πως οι “σχεδιαστές” κάνουν τη μισή δουλειά.

“Χθες δε βρήκες κανένα νόημα στην εμφάνιση μου. Δεν παρεξηγήθηκα από το “1” απλά με ξενερώνεις! Επίσης, εσένα η πρόταση σου ποια είναι που πηγαίνεις δεξιά και αριστερά σε σχεδιαστές;”, είπε η Ίριδα.

“Θεωρώ πως έχω υπάρξει δίκαιη αλλά σίγουρα έχουν γίνει κάποια λάθη”, είπε η Αναστασία και υποσχέθηκε στην Ίριδα πως θα της βάλει έναν παραπάνω βαθμό την επόμενη φορά.

Τσέκαρε και αυτά: