Αναστασία Σαμαρά

Ξέσπασε η Αναστασία Σαμαρά κατά τη διάρκεια του “My Style Rocks” και τα έβαλε με ττη Σελένη Φωτιάδη, η οποία έβαλε “3” στο look της Ειρήνης Καζάκη η οποία επέστρεψε στο Y2K στιλ το οποίο είχε αστοχίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Ειρήνη Καζάκη εμφανίστηκε με ένα τελείως διαφορετικό look στο πλατό του ριάλιτι μόδας, και η Σελένη όπως και η Emilia Vodos τη βαθμολόγησαν με “3”. Κάτι το οποίο δεν μπορούσε να καταλάβει η Αναστασία.

Ο Δημήτρης Σκουλός θέλησε να ακούσει την άποψη της Αναστασίας και εκείνη είπε πως δεν μπορεί να καταλάβει πως μπαίνουν οι βαθμοί οι οποίοι είναι αρκετά προκλητικοί. Απευθύνθηκε στη Σελένη διότι είδε ένα μεγάλο αριθμό παρόλο που η εμφάνιση δεν ήταν καθόλου καλή.

H Σελένη Φωτιάδη είπε πως με τους βαθμούς της θέλει να ενθαρρύνει και όχι να τη “ρίξει” καθώς προσπαθεί και ενδεχομένως να έχει κάποια ανασφάλεια. Αυτό δεν μπορεί να το καταλάβει η Αναστασία Σαμαρά και στην συζήτηση μπήκαν και άλλες παίκτριες όπως είναι η Όλγα Κοτλιδά. Η παίκτρια και δικηγόρος αναφέρθηκε σε “κλίκες” λέγοντας πως δεν έχει δημιουργήσει κάποια παρέα με σκοπό να ανταλλάζουν βαθμούς και πιστεύει πως τη στοχοποιούν χωρίς να καταλαβαίνει το λόγο.

Όλες οι παίκτριες έχουν το δικό τους τρόπο για να βαθμολογήσουν και συνεχίζουν να υπάρχουν τρομερές εντάσεις στο παιχνίδι!

Τσέκαρε και αυτά: