Γιώργος Ριζόπουλος

O Γιώργος Ριζόπουλος είναι ένας από τους 22 παίκτες που συμμετέχουν στο νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 “Οι Προδότες” και θα μας κάνει σίγουρα να γελάσουμε πολύ αφού διαθέτει αστείρευτο χιούμορ!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος με το χιούμορ του θίγει πολλά ζητήματα και στην παράσταση “Θα πέσουν οι μάσκες” μπορεί κάποιος να τον απολαύσει και να τον ακούσει γιατί έχει πολλά να πει! Μια βόλτα στο χώρο της Αποβάθρας “στο Τρένο στο Ρουφ” θα σε πείσει και θα τον γνωρίσεις καλύτερα! (Την παράσταση του μπορείς να τη δεις Κυριακές 11, 18 Ιουνίου & 2, 9 Ιουλίου 2023 στις 21.30).

Όπως αναφέρει ο ίδιος στο άκρως ιδιαίτερο βιογραφικό του είναι ένας άνθρωπος που κάθεται με τη νεολαία στα οικογενειακά τραπέζια, λατρεύει το θέατρο, τον κινηματογράφο, τον χορό αλλά βαριέται την όπερα!

Γιώργος Ριζόπουλος – Βιογραφικό, Instagram, καταγωγή, ηλικία, το stand up, οι σπουδές

Είναι 51 ετών και έχει καταγωγή από τα Ιωάννινα. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός και είναι stand up comedian και αρθρογράφος!

Έχει μια κόρη 21 ετών η οποία σπουδάζει την Ιατρική και ο μπαμπάς της είναι σίγουρα πολύ περήφανος για εκείνη!

Τα χαρακτηριστικά του

  • Απαιτητικός
  • Δεν του αρέσει η αδικία
  • “Ξενύχτης”

Η απόφαση να μπει στους “Προδότες”


Ο Γιώργος Ριζόπουλος είναι ένας από τους ανθρώπους που όταν τον φοβίζει κάτι θέλει να πηγαίνει κατά πάνω του! Μάλιστα, όπως αναφέρει έχει την ικανότητα να καταλαβαίνει ποιος άνθρωπος που λέει ψέμματα! Και αυτό θα είναι το μεγάλο του ατού στο παιχνίδι!

Οι 22 παίκτες του ριάλιτι


Στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 θα δούμε 22 παίκτες! 22 διαφορετικούς χαρακτήρες οι οποίοι θα προσπαθήσουν να καταστρώσουν στρατηγικές, να σκαρφιστούν ψέμματα, να βρουν “δολοφόνους” και να πετύχουν τον μεγάλο στόχο ο οποίος είναι το έπαθλο!

Τσέκαρε και αυτά: