Κέιτ Μίντλετον

Για μια ακόμη φορά κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις η αγαπημένη (πλέον) πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον καθώς φόρεσε ένα φόρεμα το οποίο θα μπορούσε να μπει στις ντουλάπες όλων των γυναικών που αγαπούν το ροζ χρώμα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πριγκίπισσα και σύζυγος του πρίγκιπα Γουίλιαμ, κάνει τη μια εμφάνιση μετά την άλλη σε πολλές περιοχές του Λονδίνου και αυτή τη φορά την απαναθανάτισε ο φωτογραφικός φακός στο Chelsea Flower Show όπως αναφέρει η Daily Mail.

Η 41χρονη επέλεξε να φορέσει ένα μεταξωτό, short dress του brand ME+EM και εμφανίστηκε απροειδοποίητα στο χώρο. Μάλιστα, συνδύασε το φόρεμα με ένα ζευγάρι μπεζ εσπρεντρίγιες το οποίο έκανε πιο casual το φόρεματης ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει σκουλαρίκια για να συμπληρώσει το look της.

H Κέιτ Μίντλετον έδειξε για μια ακόμη την μητρική πλευρά της καθώς κάθισε στο γρασίδι με μαθητές για να απολαύσουν ένα χαλαρό πικ νικ και έπειτα περπάτησε στους κήπους για να δει από κοντά τα όμορφα λουλούδια.

Το φόρεμα της έχει ήδη γίνει ανάρπαστο και πολλές γυναίκες θέλουν να το αποκτήσουν καθώς είναι μια πολύ ωραία πρόταση ακόμη και για μια μεσημεριανή βάφτιση!
Τσέκαρε και αυτά :