Tesla

Εικόνες που έχουν γίνει viral στο διαδίκτυο φέρεται να δείχνουν το εσωτερικό του νέου Tesla Cybertruck, ενός οχήματος που ήθελε πολύ καιρό να “κυκλοφορήσει” η εταιρεία του Έλον Μασκ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Πολλές φωτογραφίες έχουν ξεκινήσει να εμφανίζονται στο Instagram και στο Twitter οι οποίες δείχνουν το εσωτερικό ενός οχήματος και οι χρήστες αναφέρουν πως πρόκειται για το εσωτερικό του “φορτηγού”.

Ένας χρήστης του twitter είπε πως το εσωτερικό του Cybertruck θυμίζει αυτό ενός οχήματος της δεκαετίας των ’80s ενώ άλλοι χρήστες θεωρούν πως το εσωτερικό είναι άσχημο.

 

Ωστόσο, υπάρχουν και χρήστες που θεωρούν πως το φερόμενο εσωτερικό φαίνεται καθαρό και μίνιμαλ.

Οι εικόνες που εμφανίστηκαν δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα από την Tesla και η εταιρεία δεν έχει επιβεβαιώσει πως πρόκειται για αυθεντικές εικόνες.

Το Cybertruck αναμένεται να ξεκινήσει να πωλείται στην τιμή των 39.900 δολαρίων – η απλή εκδοχή – και παρόλο που έχει βγει στους δρόμους για τα απαραίτητα test drive, δεν είχε δει κανείς το εσωτερικό του.

Οι εικόνες που δημοσιεύτηκαν δεν αποκλείεται να είναι fake news και όλοι περιμένουν κάνει σχετικές ανακοινώσεις η εταιρεία.

Τσέκαρε και αυτά: