Survivor All Star

Μια ακόμη αποχώρηση πραγματοποιήθηκε στο Survivor All Star και οι παίκτες που έχουν απομείνει θέλoυν διακαώς να φτάσουν στον μεγάλο τελικό ο οποίος ακόμη δεν έχει… ημερομηνία αφού οι εκλογές αναγκάζουν την παραγωγή να σκεφτεί άλλες ημερομηνίες.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στην καλύβα των Μπλε και των Κόκκινων παραμένουν τα προβλήματα καθώς ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τάκης Καραγκούνιας είναι στα “κλαδιά” ενώ και ο Σπύρος Μαρτίκας είχε πολλά να πει για τον συμπαίκτη του καθώς θεωρεί πως έχει πολύ συγκεκριμένη στρατηγική και καταφέρνει να τη φέρει εις πέρας με τον καλύτερο τρόπο.

H ημέρα των Survivors ξεκίνησε κλασικά με γκρίνια και οι παίκτες συνεχίζουν να μην αντέχουν τις φωνές και τη γενικότερη συμπεριφορά του Καραγκούνια. Ωστόσο, οι περισσότεροι ήθελαν να βρουν την ηρεμία τους διότι είχαν δύσκολο αγώνα μπροστά τους και ήθελαν να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο.

Ο Γιώργος Λιανός υποδέχτηκε τους παίκτες στο στίβο μάχης και τους ανακοίνωσε πως το μεγάλο έπαθλο είναι ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη! Όπως καταλαβαίνεις, έγινε πανικός και οι παίκτες τα έδωσαν όλα.

Η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει, όμως ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να ταξιδέψει μαζί τους διότι έχει ποινή για δυο αγωνίσματα μετά την κίνηση που έκανε στον Νίκο Μπάρτζη.

Ο Λιανός ανακοίνωσε πως οι Κόκκινοι θα πρέπει να διαλέξουν έναν Μπλε παίκτη ο οποίος θα πάει μαζί τους στη Νέα Υόρκη και μετά από κλήρωση ανάμεσα στα δυο κορίτσια των Μπλε, η Σταυρούλα Χρυσαειδή ήταν η τυχερή! Ωστόσο, η Στέλλα Ανδρεάδου θεώρησε πως ήταν στημένη η “κλήρωση” διότι ο Τάκης Καραγκούνιας φέρεται να υπέδειξε με συγκεκριμένο τρόπο στον Σπύρο Μαρτίκα να διαλέξει το χέρι όπου “κρυβόταν” το όνομα της Σταυρούλας.

Ποιος αποχώρησε από το Survivor All Star

Αφού οι Κόκκινοι επέστρεψαν από τη Νέα Υόρκη – μπανιαρισμένοι και μοσχομυρωδάτοι – κλήθηκαν να πάνε στο συμβούλιο μαζί με τους Μπλε για να ακούσουν το όνομα του παίκτη που αποχωρεί.

Γιώργος Ασημακόπουλος, Σπύρος Μαρτίκας, Νίκος Μπάρτζης και Ηλίας Μπόγδανος ήατν οι τέσσερις υποψήφιοι!

Και αυτός που αποχώρησε ήταν ο… Σπύρος Μαρτίκας!

Στο άκουσμα του ονόματος του, πολλοί παίκτες χάρηκαν με την ανακοίνωση και πλέον επιστρέφει στην Ελλάδα ο φαρμακοποιός!

Τσέκαρε και αυτά: