Τίνα Τέρνερ

Αποκαλύφθηκαν τα αίτια του θανάτου της λατρεμένης τραγουδίστριας, Τίνα Τέρνερ, μια μέρα μετά τον χαμό της και ο διεθνής Τύπος δεν έχει σταματήσει να κάνει μεγάλα αφιερώματα στη “γιαγιά του ροκ εν ρόλ”.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Σύμφωνα με τη Daily Mail η 83χρονη τραγουδίστρια έφυγε από τη ζωή στο σπίτι της στην Ζυρίχη από φυσικά αίτια. Σε επικοινωνία που ειχε το γνωστό μέσο με τον εκπρόσωπο της θανούσας, επιβεβαιώθηκε η είδηση πως έφυγε από τη ζωή εξαιτίας φυσικών αιτίων.

Η Τίνα Τέρνερ “πάλεψε” μέσα στα χρόνια με τον καρκίνο και παράλληλα είχε υψηλή πίεση για περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες.

Σύμφωνα με τα απομνημονεύματα της, είχε παραδεχτεί πως είχε σκεφτεί την αυτοκτονία το 2016 προτού ο αγαπημένος της σύζυγος, Έργουιν Μπαχ  της δωρίσει το νεφρό του καθώς έπρεπε να υποβληθεί άμεσα σε μεταμόσχευση.

Είχε αποκαλύψει πως είχε γραφτεί σε έναν οργανισμό “αυτοκτονίας” και πως προετοίμαζε τον εαυτό της για την πιθανότητα να πεθάνει.

Η τραγουδίστρια είχε πληροφορηθεί πως η υψηλή πίεση ήταν υφή που έκανε το νεφρό της να καταρρεύσει και αν το σώμα της είχε σκοπό να την “αφήσει”, τότε θα έπρεπε να βρει την ηρεμία της και να αποδεχτεί τον θάνατο.

Τσέκαρε και αυτά: