Aquaman 2

Ο αγαπημένος Τζέισον Μομόα επιστρέφει στην ταινία “Aquaman 2″ και όπως όλα δείχνουν θα δούμε και τη μεγάλη επιστροφή της Άμπερ Χέρντ μετά τη μεγάλη δικαστική διαμάχη που είχε με τον Τζόνι Ντεπ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η Warner Bros, έδωσε στη δημοσιότητα το νέο trailer της ταινίας “Aquaman and the Lost Kingdom” και σε δυο πλάνα φαίνεται η ηθοπoιός η οποία υποδύεται την πριγκίπισσα Μίρα.

Πολλές ήταν οι φήμες που ήθελαν την Άμπερ Χερντ να μη δέχεται προτάσεις για κανέναν ρόλο και προσπαθεί να βρει τα πατήματα της στον κόσμο της υποκριτικής.

Ο Τζέιμς Γουάν ο οποίος είναι σκηνοθέτης της ταινίας “Aquaman 2” μέσω βίντεο δήλωσε ότι η συνέχεια του Aquaman εξερευνά “όμορφους και παράξενους νέους κόσμους με ενδιαφέροντες νέους χαρακτήρες”. Σύμφωνα με τον ίδιο πρόκειται για μια ταινία με έντονο το στοιχείο της περιπέτειας και της δράσης.

Η νέα ταινία αναμένεται σύντομα στους κινηματογράφους και όλοι περιμένουμε να δούμε τον άγριο Μομόα να αρμενίζει τους ωκεανούς και να προσπαθεί να σώσει ξανά τον κόσμο!

Περιμένουμε να δούμε τι θα συμβεί στη νέα ταινία γιατί πολλά έχουν ακουστεί και όλοι θέλουν να δουν και την παρουσία της Άμπερ!

Τσέκαρε και αυτά: