Άρης Σοϊλέδης

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης είναι ένα ζευγάρι το οποίο έχει περάσει πολλά και έχει ακούσει πολλά για τη σχέση τους! Εκείνοι όμως, προχωρούν μαζί στη ζωή και ετοιμάζουν τον γάμο τους ο οποίες έχει πάρει αρκετές αναβολές.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο πρώην παίκτης του Survivor, ποδοσφαιριστής και διαγωνιζόμενος στο J2US, μίλησε στη “Real Life” και επιβεβαίωσε τον μήνα που θα παντρευτεί με τη σύντροφο του!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aris Soiledis (@soiledis11)

“Έχω κάνει πρόταση γάμου στην Μαρία εδώ και δύο χρόνια. Ο γάμος ήταν να γίνει πριν από τον κορονοϊό, αλλά τον ακυρώσαμε μετά τη μετακόμιση και με συνδυασμό με κάποια προβλήματα υγείας που υπήρξαν πάλι πήγε παρακάτω. Τώρα λέμε ο γάμος μας θα γίνει το Σεπτέμβριο, αφού το έχει αναλάβει μια διοργανώτρια γάμων γιατί εμείς την καθημερινότητά μας δεν προλαβαίνουμε να οργανώσουμε τίποτα”. 

Ο Άρης Σοϊλέδης αναφέρθηκε στην καθημερινότητα του με τη σύντροφο του λέγοντας:

“Το ότι θα πάω να της πάρω ένα λουλούδι ή ότι εκείνη θα μου μαγειρέψει κάτι… Τα απλά – καθημερινά πράγματα είναι αυτά που σε κάνουν να δένεσαι με τον άνθρωπο σου. Πρώτα κοιτάζω ευχαριστηθεί Μαρία και εκείνη επιδιώκει πρώτα να ευχαριστηθώ εγώ”. 

 

Τσέκαρε και αυτά: