Φόρμουλα Ένα

Φόρμουλα Ένα: Οι καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή Εμίλια Ρομάνια της Ιταλίας προκάλεσαν μεγάλες ζημιές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην μπορέσουν να πραγματοποιηθούν οι αγώνες στην πίστα Ίμολα.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η εντυπωσιακή πίστα θα φιλοξενούσε το GP της Εμίλια Ρομάνια το Σαββατοκύριακο, αλλά οι πλημμύρες δεν επέτρεψαν στους ανθρώπους της διοργάνωσης να προχωρήσουν, με αποτέλεσμα να ακυρωθεί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Φόρμουλα Ένα τα χρήματα θα δοθούν στην πολιτική προστασία της περιοχής και σε αυτή την προσπάθεια να βοηθήσουν την περιοχή θα συμμετάσχει και η Φεράρι.

Ο διευθύνων σύμβουλος της F1 Στέφανο Ντομενικάλι ανέφερε σε ανακοίνωση του:

“Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τους στηρίξουμε σε αυτή τη δύσκολη στιγμή και γι’ αυτό κάνουμε δωρεές για να βοηθήσουμε στη στήριξη των προσπαθειών που γίνονται.  Οι σκέψεις μου, εκ μέρους ολόκληρης της κοινότητας της F1, είναι με όλους τους πληγέντες και θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης για το απίστευτο έργο τους”.

Η Φεράρι ανακοίνωσε δωρεά ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ και για όσους δε γνωρίζουν, η πίστα Ίμολα έχει πάρει το όνομα της από τον ιδρυτή της Φεράρι Έντζο και τον γιο του Ντίνο.

Τσέκαρε και αυτά: