Εκλογές 2023

Εκλογές 2023: Οι πολίτες της Ελλάδας σηκώθηκαν νωρίς το πρωί της 21ης Μαΐου για να βρεθούν στα εκλογικά κέντρα έτσι ώστε να καταθέσουν τη δική τους ψήφο και να στηρίξουν το κόμμα που πιστεύουν πως θα μπορέσει να τους εκπροσωπήσει επάξια στη Βουλή.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στη Θεσσαλονίκη, ένα ζαχαροπλαστείο αποφάσισε να δώσει μια “γλυκιά νότα” στις φετινές εκλογές και δημιούργησε 300 τούρτες οι οποίες φέρουν τα λογότυπα των πολιτικών κομμάτων που συμμετέχουν και θέλουν την ψήφο των Ελλήνων πολιτών.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr το ζαχαροπλαστείο δημιούργησε τούρτες “Νέα Δημοκρατία”, “ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΚΕ”, “ΠΑΣΟΚ”, “ΜΕΡΑ25”, “Ελληνική Λύση” και μικρά εδέσματα για να μπορέσει ο κόσμος να “γιορτάσει” τις εκλογές 2023.

Εκλογές 2023

Οι τούρτες έχουν γίνει ανάρπαστες και ο κόσμος έχει αποφάσισε να εκμεταλλευτεί την ημέρα των εκλογών με τον καλύτερο τρόπο παρά τον μουντό καιρό.

Αφού έχουν καταθέσει την ψήφο τους, βγαίνουν για να διασκεδάσουν και να χαλαρώσουν και όλοι περιμένουν τα πρώτα αποτελέσματα το βράδυ της Κυριακής!

Οι κάλπες θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 19:00 το απόγευμα της Κυριακής έτσι ώστε να προλάβουν οι πολίτες να ψηφίσουν.

Tσέκαρε και αυτά: