Ασημίνα Χατζηανδρέου

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έδωσε την πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη μετά την αποβολή της από το Survivor All Star και ξεκαθάρισε το τοπίο από τη δική της πλευρά!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το “Βουνό” αποφάσισε να εμφανιστεί στην εκπομπή “Πρωινό Μας” και αποκαλύψει κάποια πράγματα από τη δική της πλευρά και έτσι όπως τα έζησε εκείνη γιατί δεν είχε ακουστεί τόσο καιρό!

“Το θέμα με την παραγωγή λύθηκε εξωδικαστικά, οπότε είμαι καλύτερα τώρα. Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ακουστεί η αλήθεια και όχι να επιδιώξω να βγάλω χρήματα. Ήθελα απλά να βγει κάποιος από την παραγωγή και να απαντήσει στα ερωτηματικά των ανθρώπων”.

Αυτό που έδειξαν οι κάμερες σύμφωνα με την αθλήτρια είναι πως είχε πέσει στο πάτωμα μετά το συμβούλιο και η γιατρός προσπαθούσε να της μετρήσει την πίεση η οποία είχε φτάσει 18.

Σύμφωνα με την Ασημίνα, όλοι οι Μπλε αρνήθηκαν να ψηφίσουν όταν μαθεύτηκε η φερόμενη δράση των δυο συμπαικτριών τους και αυτό που την αφορά την πρώην παίκτρια είναι το γεγονός πως δικαιώθηκε.

“Αν το είχα κάνει δε θα περίμενα 10 μέρες με το σενάριο πως θα έρθει ο Ατζούν να μας βάλει μέσα. Λόγω δουλειάς και το τραγικού γεγονότος, δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί χάθηκαν ψυχές και εφόσον συνέβηκε αυτό, δεν έδωσα παραπάνω βάση. Του είπε χίλια ευχαριστώ “. 

Μάλιστα, είπε πως δεν πρόλαβε να φάει πληρωμένο φαγητό όπως ακούστηκε καθώς 29 του μήνα είχε βρεθεί εκτός παιχνιδιού!

 

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποκάλυψε πως το μόνο άτομο με το οποίο έχει κρατήσει επαφές είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου!

“Το μοναδικό άτομα που μιλάω από το παιχνίδι, είναι η Μαίη Εμμανουηλίδου, δεν θέλω να μιλήσω με κανένα άλλο άτομο από το παιχνίδι. Νιώθω σαν μια μαυρίλα μέσα μου, ακόμα και παίχτες από τα παλιά όταν έγινε στο σκηνικό στο φετινό παιχνίδι έγραφαν στα social media, “karma is a bitch””.

 

Τσέκαρε και αυτά: