Heidi Klum

Η Heidi Klum “κέρασε” τους φωτογράφους που την απαθανάτιζαν στο κόκκινο χαλί του φεστιβάλ των Καννών καθώς έπαθε ένα μικρό “σέξι ατύχημα” αφού φάνηκε ένα πολύ συγκεκριμένο σημείο του στήθους της.

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Το πασίγνωστο μοντέλο έδωσε το παρών στην προβολή της ταινίας “La Passion De Dodin Bouffant” και επέλεξε να φορέσει ένα συγκλονιστικό, κίτρινο φόρεμα του οίκου Zuhair Murad το οποίο ανήκει στην καλοκαιρινή συλλογή 2023.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Heidi Klum (@heidiklum)

Η 49χρονη Χάιντι Κλουμ – η οποία δεν έχει κανένα κόμπλεξ – εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί με το άκρως αποκαλυπτικό φόρεμα και καθώς σήκωσε τα χέρια της έκανε μια μικρή αποκάλυψη αλλά τη “μάζεψε” γρήγορα.

H Heidi Klum δε φάνηκε να σοκάρεται από την αποκάλυψη που έκανε και απλά μάζεψε το σημείο και συνέχισε να στέκεται μπροστά στους φωτογράφο και να ποζάρει. Μάλιστα, μοιράστηκε και πολλές στιγμές της στο Instagram και οι άνδρες σίγουρα θα έπαθαν ένα μικρό παραλήρημα αφού είναι από τις πιο σέξι και εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει.

To μοντέλο σχολιάστηκε έντονα για μια ακόμη φορά αλλά δεν τη νοιάζει και συνεχίζει να κάνει τη ζωή της με τον σύζυγο της!

Τσέκαρε και αυτά :