Aston Martin

Ο ιδιοκτήτης μιας Aston Martin βρέθηκε αντιμέτωπος με τον βρετανικό, βροχερό καιρό και θέλησε να προστατέψει το όχημα του καλύπτωντας το με ομπρέλες!

Το όχημα ήταν παρκαρισμένο στο Mayfair στο κεντρικό Λονδίνο και η βροχή δεν σταμάτησε να πέφτει! Κάτι το οποίο είναι σύνηθες!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ο ιδιοκτήτης του ακριβού αυτοκινήτου – το οποίο μοιάζει πολύ με αυτό που οδηγούσε πριν από λίγες μέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς – βρήκε την ιδέα και θεώρησε πως είναι ιδανική για να προστατέψει το αμάξι!

@richkidslondon

When your ultra rare supercar doesn’t come with a roof 😅 📸 @jmesupercars Cc: @kuyalee

♬ original sound – Rich Kids of London

Tρεις μεγάλες ομπρέλες επιστρατεύτηκαν για να προστατέψουν τη σπάνια Aston Martin από τη βροχή και από ότι φαίνεται την κράτησαν μακριά!

Πολλοί αναρωτήθηκαν, γιατί δεν σήκωσε ο ιδιοκτήτης την οροφή για να προστατέψει το όχημα! Όμως, αυτό που δε γνωρίζουν οι περισσότεροι είναι πως το συγκεκριμένο όχημα δεν έχει οροφή και είναι σκέτο!

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δε διαθέτει οροφή και για αυτό το λόγο θεωρείται από τα πιο σπάνια αυτοκίνητα της γνωστής εταιρείας!

Μόλις 88 οχήματα αυτού του είδους δημιουργήθηκαν και κυκλοφορούν στον κόσμο ενώ σύμφωνα με τη Telegraph το συγκεκριμένο όχημα διαθέτει ένα πολύ ιδιαίτερο αμάξωμα και κάποια χαρακτηριστικά τα οποία κοστίζουν ακριβά!

Τσέκαρε και αυτά: