Ατζελίνα Τζολί

Η Αντζελίνα Τζολί ήταν μια από τις καλεσμένες στο επίσημο δείπνο που παρέθεσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν για να τιμήσει τον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γέολ και είχε μαζί της ένα πολύ ξεχωριστό συνοδό.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στο Λευκό Οίκο μαζί με τον 21χρονο γιο της Μάντοξ, και όλοι έπαθαν πλάκα με την εμφάνιση του καθώς έχει μεγαλώσει πολύ.

Η Αντζελίνα Τζολί υιοθέτησε τον γιο της το 20023 στην Καμπότζη και είναι μια πολύ περήφανη μαμά καθώς τον έχει δει να σπουδάζει στη Σεούλ βιοχημεία ενώ έχει σπουδάσει την κορεάτικη γλώσσα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει ένα Chanel σακάκι, ένα φόρεμα που έχει στην προσωπική της συλλογή και πολλά κοσμήματα τα οποία είχαν ως βάση τα μαργαριτάρια.

Στο δείπνο υπήρξαν εκλεκτοί καλεσμένοι όπως ο γερουσιαστής Μιτ Ρόμνεϊ, η ολυμπιονίκης Κλόι Κιμ και η Σούζαν Ράις αλλά η ηθοποιός έκλεψε τα φώτα καθώς οι φωτογράφοι δε σταμάτησαν να τη φωτογραφίζουν!

Ο γνωστός σεφ Έντουαρντ Λι ήταν αυτός που επιμελήθηκε το δείπνο και οι αστέρες του Μπρόντγουεϊ Νορμ Λιούις, Λία Σαλόνγκα και Τζέσσικα Βοζκ διασκέδασαν τον κόσμο.

Τσέκαρε και αυτά: