Αυτοκίνητο

Ένα “κακόμοιρο” Hyundai αυτοκίνητο επιστρατεύτηκε για να καλύψει τα γούστα της ιδιοκτήτριας του η οποία είδε το δρόμο ένα μεγάλο έπιπλο το οποίο χρησιμοποιείται για να τοποθετηθούν τηλεοράσεις και αποφάσισε να το μεταφέρει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Ένα βίντεο έχει γίνει viral στα social media το οποίο δείχνει μια γυναίκα να προσπαθεί να δέσει στο πίσω μέρος του οχήματος της ένα μεγάλο έπιλο και βγάζει φωτογραφίες για να δείξει πως κατάφερε να δέσει – με επικίνδυνο τρόπο – το συγκεκριμένο αντικείμενο στο πορτ μπαγκάζ.

Το έπιπλο φέρεται να ήταν εγκαταλελειμένο στα σκουπίδια και η γυναίκα θεώρησε πως βρήκε την τέλεια ευκαιρία!

Ένας γείτονας απαθανάτισε τη στιγμή όπου η γυναίκα έδεσε στο αυτοκίνητο ένα μικρό τρόλεϊ με σκοπό να σύρει το έπιπλο και η πράξη της ήταν πολύ επικίνδυνη καθώς θα μπορούσε να “φύγει” από τη θέση του ενώ εκείνη οδηγούσε και να προκαλούσε ατύχημα.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Brown Cardigan (@browncardigan)

Στο εξωτερικό τα πρόστιμα είναι αρκετά τσουχτερά για τους οδηγούς που μεταφέρουν αντικείμενα με οχήματα τα οποία δεν τηρούν τις προδιαγραφές για να μπορούν να μεταφέρουν πράγματα μεγάλου μεγέθους! Ένα πρόστιμο μπορεί να φτάσει μέχρι και 500 δολάρια!

Τσέκαρε και αυτά: