Ντόναλντ Τραμπ

O Ντόναλντ Τραμπ κατάφερε να γράψει ιστορία καθώς έγινε ο πρώτη, πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος έβγαλε φωτογραφία σύλληψης αφού τον “τσάκωσε” η αστυνομία γιατί κατηγορείται για ανατροπή του εκλογικού αποτελέσματος στις εκλογές του 2020 στη Τζόρτζια.

Ο 77χρονος επιχειρηματίας μοιράστηκε τη φωτογραφία στο “Χ” και για τέταρτη φορά συνελήφθη μέσα στο 2023! Του πήραν δακτυλικά αποτυπώματα στη φυλακή Fulton County στην Ατλάντα και από ότι φαίνεται τα προβλήματα με τη δικαιοσύνη δεν σταματούν.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

O Donald Trump επέστρεψε στο Twitter – X μετά από δυο χρόνια και η πρώτη του ανάρτηση ήταν η φωτογραφία από τη σύλληψη και όπως θα δεις, είναι ίσως η εικόνα του αιώνα αφού μπορούν να δημιουργηθούν τόσα memes!

Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει ύψος 1,90 και ζυγίζει 97 κιλά σύμφωνα με όσα κατέγραψαν οι αρχές  ενώ σύμφωνα με την Daily Mail του έδωσαν τον αριθμό φυλακισμένου P01135809.

Αποφυλακίστηκε αφού καταβλήθηκε το 10% του ποσού της εγγύησης του η οποία ορίστηκε στα 200.000 δολάρια και πέρασε 20 λεπτά μέσα στις εγκαταστάσεις.

Μετά την προσγείωση του αεροπλάνου του στην Τζόρτζια συνελήφθη από τις αρχές!

Τσέκαρε και αυτά: