Αυτοκίνητο

Το αυτοκίνητο είναι ένα μέσο το οποίο εξυπηρετεί πολύ κόσμο καθημερινά στη μεταφορά του και πολλοί γονείς το επιλέγουν για να μεταφέρουν τα παιδιά τους σε διάφορες δραστηριότητες.

Πολλές είναι οι καταγραφές που έχουν γίνει σχετικά με την παραμονή των παιδιών που μένουν σε ένα όχημα μέχρι οι γονείς να κάνουν κάποια γρήγορη εργασία ή δουλειά που χρειάζεται και δεν είναι η καλύτερη πρακτική.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η καμπίνα ενός αυτοκινήτου μπορεί να γίνει επικίνδυνη για έναν άνθρωπο όταν το όχημα δεν κινείται και δεν είναι ανοιχτά τα παράθυρα καθώς ανεβαίνει η θερμοκρασία και μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 40 βαθμούς.

kids

Τα παιδιά είναι ευάλωτα στις υψηλές θερμοκρασίες και τη θερμοπληξία και αν παραμείνουν για πολλή ώρα στο όχημα μπορεί να γίνουν επικίνδυνα τα πράγματα!

Σύμφωνα με το KidsandCars.org, υπάρχουν περιπτώσεις παιδιών που έχουν μείνει στο όχημα για πολλή ώρα και έχουν υποστεί θερμοκρασία η οποία τα οδήγησε στο θάνατο. Οι γονείς δεν πρέπει να αφήνουν τα παιδιά στο αυτοκίνητο, ειδικά μόνα τους.

Ο κίνδυνος να πάθουν θερμοπληξία ή να μην μπορούν να πάρουν το ανάλογο οξυγόνο που χρειάζονται μπορεί να δημιουργήσει πολύ σοβαρά προβλήματα!

 

Τσέκαρε και αυτά :