Barbie

Η νέα ταινία της Barbie έχει καταφέρει να προκαλέσει παγκόσμια φρενίτιδα καθώς έχει γίνει εξαιρετικό promotion και στα social media έχουν δημιουργηθεί πολλά trends τα οποία αφροούν στην αγαπημένη κούκλα!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΙΡΕΣ ΕΔΩ 

Στο “χορό της Barbie” έχει μπει και η Google η οποία ετοίμασε μια μικρή έκπληξη για όσους γράφουν το όνομα της κούκλας στη μηχανή αναζήτησης.

Αν γράψεις το όνομα της κούκλας στην μπάρα και πατήσεις “Enter” θα αλλάξει ξαφνικά η σελίδα, θα γίνει ροζ και “αστέρια” τα οποία θυμίζουν βεγγαλικά θα πετάγονται δεξιά και αριστερά. Και το σήμα της εταιρίας γίνεται ροζ.

Αν γράψεις στη μηχανή αναζήτησης τα ονόματα των πρωταγωνιστών, Ryan Gosling και Margot Robbie, θα συμβεί ακριβώς το ίδιο!

Η νέα ταινία της Greta Gerwig έχει καταφέρει να είναι πρώτη στο box office και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία ενώ έφερε ξανά στο προσκήνιο το τραγούδι των AQUA “im a barbie girl” το οποίο παίζει πολύ δυνατά στα κλαμπς σε διάφορα remixes.

Mάλιστα, στο TikTok έχουν δημιουργηθεί πολλά trends τα οποία αφορούν στον τρόπο που περπατά η Μαργκότ Ρόμπι και πολλές γυναίκες δείχνουν τα πόδια τους στον αέρα! 

Tσέκαρε και αυτά: