Bob Marley

Η ζωή του ειδώλου της ρέγκε, Bob Marley, έγινε ταινία και ο ηθοποιός Κίνγκσλεϊ Μπεν-Αντίρ είναι ο άνδρας που τον υποδύεται.

Η ταινία ονομάζεται “Bob Marley: One Love” και τη βιογραφική ταινία σκηνοθετεί ο Ρεϊνάλντο Μάρκους Γκριν. Το σενάριο έχει γράψει ο βραβευμένος με Emmy, Τέρενς Γουίντερ, μαζί με τους Ζακ Μπέιλιν και Φράνκ Ιβ Φλάουερς.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Στη νέα ταινία η οποία αναμένεται στους κινηματογράφους στις 12 Ιανουαρίου του 2024 θα δούμε την άνοδο του γνωστού καλλιτέχνη και την απόπειρα δολοφονίας που έγινε κατά του το 1976.

Η Λασάνα Λιντς υποδύεται τη σύζυγο του καλλιτέχνη, Ρίτα και επίσης πρωταγωνιστούν οι: Μίχαελ Γκαντολφίνι, Τζέιμς Νόρτον, Τοσίν Κόουλ, Άντονι Γουέλς, Ούμι Μάιερς και Ναντίν Μάρσαλ.

Τόσο η σύζυγος του τραγουδιστή όσο και δυο μέλη της οικογένειας, ο Ζίγκι Μάρλεϊ και η Σεντέλα Μάρλεϊ συμμετέχουν στην παραγωγή της ταινίας.

“Είναι υπέροχο που βρίσκομαι εδώ σήμερα για λογαριασμό αυτής της ταινίας για τον πατέρα μου. Είμαι εδώ ως παραγωγός αυτής της ταινίας, αλλά και ως διαχειριστής της απίστευτης κληρονομιάς του πατέρα μου, αυτό το μήνυμα ενότητας και αγάπης είναι τόσο επείγον όσο ποτέ”, είπε ο Ζίγκι στο Cinecon.

Tσέκαρε και αυτά: