Britney Spears

Η Britney Spears είναι μια νέα γυναίκα η οποία κάποτε κρατούσε τον τίτλο της “πριγκίπισσας της ποπ” ενώ για πολλά νέα κορίτσια ήταν είδωλο! Πλέον, όμως, προκαλεί τη θλίψη με τα χορευτικά που κάνει στο Instagram και τον τρόπο που προσπαθεί να παρουσιαστεί.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Η πρώην πριγκίπισσα της ποπ – ο τίτλος δεν της αρμόζει πλέον – έχει καταφέρει να προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους θαυμαστές της και στην οικογένεια της καθώς συμπεριφέρεται σαν να μην τη νοιάζει τίποτα παρά μόνο να μοστράρει τα κάλλη της και να χορεύει σαν να πρωταγωνιστεί σε μια κακιά εκδοχή της ταινίας “Coyote Ugly”.

Πρόσωπα της οικογένειας της έχουν εκφράσει την ανησυχία τους για την ψυχική υγεία της τραγουδίστριας ενώ ακόμη δεν μπορούμε να καταλάβουμε γιατί επιλέγει να βάφεται σαν είναι panda! Η ίδια έχει αναφερθεί σε post της για όλα όσα κάνει λέγοντας πως ζει τη ζωή που της στέρησαν.

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι θαυμαστές της έχουν ζητήσει να κοιτάξει τον εαυτό της και να μιλήσει με ειδικούς για να μπορέσει να γίνει καλά και να ξεπεράσει τα τραύματα του παρελθόντος αλλά η ίδια προτιμά να χορεύει δίχως αύριο!

Σε ένα νέο βίντεο που δημοσίευσε την βλέπουμε να χορεύει στους ρυθμούς του ‘”Maria,Maria”, και προσπαθεί να κατεβάσει όσο περισσότερο το κάτω μέρος του μπικίνι της λες και θέλει να μας δείξει τον εσωτερικό κόσμο της!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη River Red (@britneyspears)

Η Britney Spears έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια στην ανάρτηση γιατί ξέρει πολύ καλά τι θα γράψουν οι θαυμαστές της και είναι μια πραγματικά θλιβερή εικόνα για όλους εμάς που κάποτε τη λατρέψαμε.

Με όσα κάνει προκαλεί η ίδια την αποκαθήλωση της και ο κόσμος έχει βαρεθεί να τη βλέπει σε αυτή την κατάσταση.

Τσέκαρε και αυτά: