Camila Cabello

O Shawn Mendes και η Camila Cabello φαίνεται πωως θυμήθηκαν τα παλιά κατά τη διάρκεια του Coachella καθώς μια “μυστική” κάμερα τους απαθανάτισε να φιλιούνται! Και όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε ένας μικρός πανικός στο Twitter γιατί όπως όλα δείχνουν, έχουμε επανένωση του ζευγαριού και οι θαυμαστές έχουν ενθουσιαστεί!

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Το “ντουέτο” τα οποίο χώρισε τον Νοέμβριο του 2021 βρέθηκε στο γνωστό μουσικό φεστιβάλ που διοργανώνεται κάθε χρόνο στην Αμερική και καθώς μιλούσαν και διασκέδαζαν, ο φακός τους απαθανάτισε να ανταλάσσουν παθιασμένα φιλιά και να αγκαλιάζονται!

Η Camila Cabello η οποία είχε αφοσιωθεί στην καριέρα της ολοκληρωτικά από τότε που χώρισε με τον Καναδό τραγουδιστή, φαίνεται πως δεν έχει ξεχάσει το παρελθόν – όπως και εκείνος – και ο έρωτας τους δεν έχει σβήσει!

Στο διαδίκτυο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως η νέα επαφή που έγινε viral και οι περισσότεροι θαυμαστές τους θέλουν ξανά μαζί γιατί ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι! Και από ότι φαίνεται θα τους δούμε ξανά μαζί ή τουλάχιστον θα προσπαθήσουν να δοκιμάσουν να είναι ξανά μαζί!

Τα άστρα το είχαν πει παιδιά! Επιστροφές από το παρελθόν και επανασυνδέσεις θα βιώσουμε όλοι!

Τσέκαρε και αυτά: