Tesla

Η Tesla έχει καταφέρει να γίνει η “Αpple” στον κόσμο της αυτοκίνησης και πολλοί είναι αυτοί που θα ήθελαν να έχουν στην κατοχή τους ένα όχημα το οποίο κινείται ηλεκτρικά και είναι super ντιζαινάτο! Αλλά το κόστος δεν είναι χαμηλό και αυτό μπλοκάρει πολλούς οδηγούς από μια τέτοια αγορά!

Η εταιρεία του Έλον Μασκ, ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει ένας νέος κύκλος μείωσης τιμών στην Ελλάδα καθώς θέλει να επεκταθεί περισσότερο στην Ευρώπη και η πρώτη μείωση θα αφορά στο Model 3 το οποίο κοστίζει 44.900 ευρώ. Σύμφωνα με την ανακοίνωση θα φτάσει στα 41.900 ευρώ.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ 

Στις νέες μειώσεις δεν περιλαμβάνεται το πρόγραμμα “Κινούμαι ηλεκτρικά” και ίσως οι καταναλωτές να μπορέσουν να επωφεληθούν με ένα συνδυασμό της μείωσης των τιμών!

Η Tesla θέλει να αυξήσει την παραγωγή για την Ευρώπη και να δει περισσότερα οχήματα να κινούνται στις μεγάλες πόλεις!

H εταιρεία έχει καταφέρει να ταράξει τα νερά στην ηλεκτροκίνηση και σύμφωνα με τον Έλον Μάσκ θα γίνουν ακόμη περισσότερες κινήσεις για να μπορέσει ο κόσμος να αποκτήσει το όχημα που θέλει! Ωστόσο, ο ανταγωνισμός αρχίζει και μεγαλώνει και πολλές είναι οι εταιρείες που έχουν μπει δυναμικά στην ηλεκτροκίνηση!

Τσέκαρε και αυτά: