Ιόλη Χιωτίνη

Η Ιόλη Χιωτίνη συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό μέσω της εκπομπής “Cash or Trash” και παράλληλα είναι πολύ γνωστή στο χώρο του interior design. Eίναι μια πολύ όμορφη γυναίκα η οποία έχει καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και μέσω των social media έχει καταφέρει να αποκτήσει δυνατό κοινό.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ioli chiotini (@ioli_chiotini)

 ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Με την εντυπωσιακή εμφάνιση που διαθέτει, θα μπορούσε κάλλιστα να γίνει μοντέλο αλλά ο χώρος του design και της διακόσμησης είναι αυτός που έχει κάψει την καρδιά της ενώ οι δημοπρασίες είναι ένα “πάθος” το οποίο έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια!

Ιόλη Χιωτίνη – Βιογραφικό, Instagram, το “Cash or Trash” και η “αρρώστια” του bidding

Η νεαρή γυναίκα βρίσκεται στο χώρο του interior design τα τελευταία 10 χρόνια και ξεκίνησε από “χαμηλά” και ανέβηκε πολύ γρήγορα γιατί είχε μεγάλο πάθος με αυτό που ασχολήθηκε! Ξεκίνησε ως βοηθός και δούλεψε στις Βρυξέλλες σε ένα από τα πιο δημθουργικά γραφεία.

Έπειτα μεταφέρθηκε στο Λονδίνο όπου εργάστηκε για το περιοδικό “Wallpaper” και έχει διαγράψει μεγάλη πορεία στο χώρο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ioli chiotini (@ioli_chiotini)

Τα δυο τελευταία χρόνια βρίσκεται στην Ελλάδα και έχει δημιουργήσει το δικό της γραφείο. Μέσω αυτού αναλαμβάνει δουλειές που αφορούν στη διακόσμηση και τον σχεδιασμό χώρων.

Έχει master στην ψυχολογία του χώρου και επιλέγει να δώσει τις δικές της ιδέες για διάφορους χώρους χρησιμοποιώντας την εκλεκτή αισθητική της.

Η συμμετοχή στο “Cash or Trash”

H Ιόλη Χιωτίνη είναι η κούκλα της εκπομπής δημοπρασιών που παρουσιάζει η Δέσποινα Μοιραράκη στο Star!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ioli chiotini (@ioli_chiotini)


Το χόμπι της είναι οι δημοπρασίες και για αυτό το λόγο είπε το μεγάλο “ναι” στην εκπομπή! Της αρέσει το γεγονός πως με το badget που διαθέτει, μπορεί να επενδύει σε διάφορα αντικείμενα τα οπάλια αντιλαμβάνεται μέσα από ένα δικό της πρίσμα.

Όταν έμαθε για το συγκεκριμένο project θέλησε να το ανακαλύψει και της αρέσει πολύ!

Η “αρρώστια” του biding

Για την Ιόλη, το bidding είναι “αρρώστε” και παθιάζεται πολύ με τα αντικείμενα που δημοπρατούνται κατά καιρούς στην εκπομπή που συμμετέχει.

Δεν μπορεί να φανταστεί πως δε θα έχει στα χέρια της το αντικείμενο που της έχει “κλέψει” τη ματιά και κάνει τα πάντα για να το αποκτήσει!

Το Instagram

Η interior designer διαθέτει έναν πολύ δυνατό λογαριασμό στο Instagram και ήδη μετρά 176Κ followers.

Η αισθητική που ακολουθεί στον λογαριασμό της στο γνωστό μέσο κοινωνικής δικτύωσης είναι minimal και της αρέσει να χρησιμοποιεί το χρώμα για να φωτίσει τη ζωή της.

Τσέκαρε και αυτά: