Χτενίσματα

O Chris Appleton είναι ένας από τους πιο γνωστούς celebrity hairstylists αφού πολλές κυρίες της παγκόσμιας showbiz όπως είναι η JLo, η Κιμ Καρντάσιαν, η Dua Lipa και άλλες, κάθονται αναπαυτικά στις καρέκλες τους και αφήνονται στα μαγικά του χέρια για να δημιουργήσει τα πιο ενττυπωσιακά κουρέματα και χτενίσματα.

ΜΑΘΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR EΔΩ

Ο hairstylist, έχει έντονη δραστηριότητα στο TikΤοk και μέσω της πλατφόρμας δίνει πολύτιμες συμβουλές σε όλες εμάς που δεν έχουμε την ευκαιρία να ταξιδέψουμε στο L.A για να μας περιποιηθεί!

Αυτή τη φορά, ο Chris μας δείχνει πως μπορούμε να δώσουμε όγκο σε ένα από τα πιο iconic χτενίσματα, την αλογοουρά! Και παρουσιάζει ένα πολύ απλό κόλπο το οποίο σίγουρα θα δοκιμάσουμε τις επόμενες μέρες.

@chrisappletonhair Double pony hack #ponytail #hairtutorial ♬ Young Forever – JAY-Z

Ο γνωστός hairstylist παίρνει ένα κομμάτι από την αλογοουρά που έχει δημιουργήσει στο μοντέλο του και το “σπρώχνει” μέσα στο κομμάτι που έχει ήδη πιασμένο και απλά δίνει όγκο με αυτόν τον τρόπο!

Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για όσα κορίτσια νιώθουν πως η αλογοουρά τους δεν έχει όγκο και δε θέλουν να καταφύγουν στην τρέσα ή στη χρήση πολλής λακ!
Tσέκαρε και αυτά: